04.04.2012 toate
Orange sustine suporterii la UEFA EURO 2012™

Astazi, 4 aprilie, Orange Moldova, impreuna cu alte 11 tari, anunta participarea la cel mai mare proiect pan-european de sponsorizare sustinut de Grupul Orange, prin care acesta a devenit sponsorul oficial al Campionatului European de Fotbal 2012 (UEFA EURO 2012™).

Astfel, toti microbistii din Moldova se vor bucura de o serie de produse incitante si servicii asociate cu UEFA EURO 2012™.

Angajarea Grupului Orange in acest proiect este motivata de sustinerea fanilor fotbalului, oferirea unui continut mobil preferat de clienti si vine sa reconfirme faptul ca sportul este un element-cheie al brandului Orange.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: „Includerea RM in acest proiect demonstreaza puterea brandului Orange in Europa, prin care noi ne-am alaturat unei familii de elita de branduri la nivel mondial. In acest proiect oamenii sunt in centrul valorilor noastre, astfel ne dorim sa apropiem microbistii si clientii de lucrurile care le sunt interesante.

Mickael Faure, Director de Marketing si Comunicare: „Pentru noi este important de a crea o conexiune emotionala dintre brand si consumatorii nostri, de a dezvolta produse incitante si convingatoare si servicii care sa faciliteze accesul catre cele mai mari evenimente sportive. Clientii Orange vor avea posibilitatea de a castiga bilete la UEFA EURO 2012™, cadouri de marca pentru clienti, cat si alte beneficii”.




Concurs Orange pentru obtinerea de bilete si nu numai in Orange Supporters’ Cup

Orange a lansat primul sau concurs pan-european, care ofera fanilor sportului rege atat sansa de a veni in sprijinul propriei echipe, cat si de a se pregati pentru turneul fotbalistic european de top ca niciodata inainte.

Cupa Suporterilor Orange lansata pe www.supporterscup.orange.com va antrena suporteri din toata Europa, de la fani ocazionali pana la microbisti inraiti, si le va oferi posibilitatea de a concura pentru bilete la finala Campionatului European de Fotbal 2012, precum si excursii de categoria VIP cu autocarul la Varsovia si Kiev pentru meciurile de deschidere si finala ale turneului, care vor fi acordate echipelor castigatoare. Concursul prevede si alte premii, inclusiv produse Orange pentru UEFA EURO 2012™, telefoane noi si interesante.

Concursul se desfasoara in 11 tari din Europa si ofera fanilor sansa de a castiga premii, inclusiv bilete la UEFA EURO 2012™.

Fanii vor concura, individual sau in echipe, cu adversari din tara lor de origine si din Europa intr-o serie de jocuri online si mobile – cei mai pasionati suporteri, intrecandu-se pentru marele premiu: bilete la meciuri si o excursie VIP cu un autocar la turneu. Astfel, orice persoana din cadrul celor 11 piete europene ale Orange, poate participa la Orange Supporters’ Cup.

Mai multe detalii despre Cupa Suporterilor Orange pot fi gasite pe www.supporterscup.orange.com si/sau urmarind #SUPPORTERSCUP pe Twitter.


Aplicatia pentru mobil – Euro 2012

Pentru a fi pe fir si a urmari indeaproape tot ce se intampla la Campionatul European de fotbal, UEFA impreuna cu Orange, au dezvoltat o aplicatie pentru mobil care va oferi tuturor microbistilor informatii din domeniul fotbalului. Utilizatorii vor avea acces la urmatorul continut fotbalistic:

  • Noutati
  • Calendar si Clasament
  • Comentarii Minut la Minut
  • Noutati Video – gratuit
  • Notificari
  • Statistici
  • Profilurile jucatorilor

Aceasta aplicatie ofera si posibilitatea de distractie cu chitul pentru fani, cat si mai multe informatii despre Polonia si Ucraina. Aplicatia EURO 2012 va fi disponibila pe: iPhone (iOS), iPad (iOS), telefon Android, tableta Android, Blackberry, Windows Phone 7, Bada si Java.


Telefoane noi si oferte generoase special pentru UEFA EURO 2012™

In contextul acestui eveniment de amploare, Orange anunta si parteneriatul cu Compania Sony. In curand, Orange Moldova va lansa 3 modele noi de telefoane insotite de oferte generoase si preturi atractive.

  • Sony Xperia™ Arc S – Stil si viteza
  • Sony Xperia™ Neo V – Simplu genial
  • Sony Live Walkman™ - Dincolo de muzica


Castiga bilete la finala din Kiev

De asemenea, din 4 aprilie Orange lanseaza concursul “Castiga bilete la finala din Kiev”.

Acesta presupune oferirea de premii in valoare de 8 bilete pentru finala EURO 2012 TM, inclusiv acoperirea cheltuielilor de cazare si deplasare pentru 4 castigatori si 100 de seturi de cadouri care contin obiecte promotionale UEFA EURO 2012™. In acest concurs se inregistreaza automat persoanele care s-au conectat la Orange si/sau au efectuat o reincarcare in valoare minima de 100 lei. Concursul se va desfasura pina in 1 iunie curent.

Acest concurs este valabil si pentru clientii e-shop.orange.md, care, la orice conectare la Orange Abonament sau Internet Acum, automat se vor inscrie in concurs si vor avea posibilitatea sa castige doua bilete la meciul final de la Kiev.

Mai multe detalii cu privire la regulamentul concursului pot fi gasite pe www.orange.md/euro2012 sau eshop.orange.md.

Orange Moldova a fost inclusa in lista tarilor participante la acest grandios proiect alaturi de Spania, Polonia, Franta, Regatul Unit, Slovacia, Romania, Austria, Luxemburg, Elvetia si Armenia.


Curiozitati despre campionatul european
  • Primul campionat Euro a avut loc in anul 1960 in Franta, iar campion a devenit URSS.
  • Cele mai multe goluri au fost marcate de Michel Platini - 9 goluri.
  • In 2012, 4 orase din Ucraina: Lvov, Harkov, Kiev, Donetk, vor gazdui Euro 2012. Iar in Polonia, Euro 2012 va fi gazduit de orasele Golansk, Varsovia, Wroclaw, Poznan. Euro 2012 se va bucura de atentia a 2 milioane 500 de mii de spectatori, iar la TV va fi urmarit de 6 miliarde de fani.
  • In Polonia, cu ocazia acestui eveniment, vor fi instalati 380 de km de fibra, iar circa 200 de tari vor beneficia de semnal Orange.