30.03.2012 toate
Mai usor, mai rapid, mai amuzant - Nokia Lumia 800, acum exclusiv la Orange

Descopera cat de distractiva poate fi ziua cu noul Nokia Lumia 800, acum la Orange. Muzica, jocuri, aplicatii, fotografii, chat, chiar si munca de oficiu - acum totul e mai rapid, mai simplu, mai amuzant.

design

Executat din sticla curbata dintr-o singura piesa, Nokia Lumia se pliaza usor in mana, ecranul AMOLED reactioneaza promt la comenzi si iti asigura imagini in culori intense si contrast foarte bun.

Fiecare fotografie pe care o realizezi va fi extrem de clara si detaliata, datorita obiectivului Carl Zeiss, celor 8 megapixeli si functiei autofocus. In plus, nu trebuie sa deblochezi telefonul pentru a utiliza din plin camera.

centrul tau de divertisment

Muzica, jocurile si aplicatiile acum au un loc special in telefonul tau. Si ai suficient de multe ca sa alegi cum sa-ti petreci ziua. Iar daca ai chef sa afli ce mai fac prietenii, ai People Hub, ca sa vezi actualizarile lor de pe Twitter, Facebook sau alte retele de socializare, si poti sta cu ei oricand la chat. Totul este prevazut.

pregatit pentru afaceri

Chiar si munca de oficiu e mai placuta cu acest telefon. Aici ai totul - Word, Excel, Power Point si Office 365, care inseamna acces simplu de pe mobil la e-mail, calendar, contacte si documente, acces rapid la internet - ca sa lucrezi asa cum vrei.

oferta exclusiva de la Orange

Te poti bucura de noul tau telefon cu doar 3999 lei si rata lunara timp de un an de 300 lei.
In plus, primesti cadou, la fel pentru un an:

  • 12 GB internet mobil
  • 1200 SMS in retea
  • 1200 MMS in retea.

Traficul Internet Mobil, SMS si MMS sunt distribuiti lunar in volum egal, timp de 1 an.
Telefonul este disponibil in rate cu Abonament Pantera sau Delfin de la 80 lei.
Este blocat in reteaua Orange Moldova si disponibil in limita stocului.