03.05.2012 toate
Cistiga bilete la concertul lui David Guetta impreuna cu Orange Moldova

Orange Moldova iti ofera posibilitatea de a cistiga bilete la concertul lui David Guetta in cadrul turneului mondial „Nothing but the beat” ce va avea loc pe 18 mai in Freedom Zone, Moldexpo.

Distreaza-te la cel mai tare eveniment muzical al anului pe ritmurile incendiare mixate de DJ-ul numarul 1 in lume, acompaniat de un show inedit de lumini.

Cistiga bilete gratuite la concert

Pentru a participa la concurs, descarca o imagine tematica (continut mobil) aleasa de tine, expediind un SMS fara text la numarul 1818. Pretul unui SMS este de 8 lei. Mai multe mesaje, mai multe sanse sa cistigi bilete.

Cei 50 de castigatori, desemnati prin extragere, vor intra in posesia a cite 2 bilete, dintre care 25 de cistigatori vor primi bilete pentru Fan Zone, iar ceilalti 25- pentru Main Zone.

Perioada concursului: 03 mai – 15 mai 2012.

Regulamentul Concursului

Atentie la fraude! Acest concurs este desfasurat de Orange Molova. Conditiile de participare sunt expuse in Regulamentul Concursului. In cazul in care se solicita informatii referitoare la conturi bancare, parole personale sau coduri de reincarcare, fie ti se solicita sa tastezi pe telefon diverse coduri pentru a confirma ca esti de acord sa primesti un premiu, te rugam sa ignori mesajele date, fie apeleaza Serviciul Clienti Orange la numarul 777.