03.05.2012 toate
Orange sustine tinerii jurnalisti

Pe 26 aprilie curent s-a desfasurat cea de-a sasea editie a Galei Studentilor performanti ai Facultatii de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii din cadrul USM – „Creanga de aur”, eveniment sustinut financiar de compania Orange Moldova.

Ceremonia de inmanare a premiilor a adunat studenti si profesori de la mai multe facultati ale Universitatii de Stat din Moldova si a fost organizata in incinta Casei de cultura a USM-ului.

Concursul a fost deschis pentru toti studentii Facultatii de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii, indiferent de limba de studiu sau specialitatea aleasa - jurnalism, comunicare, activitate editoriala sau biblioteconomie, care, pe parcursul anului, au o activitate profesionala extracurriculara bogata.

La editia din acest an a „Crengii de Aur” au avut posibilitatea sa se inscrie toti studentii Facultatii de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii a USM-ului. In total au aplicat 31 de studenti si masteranzi, dintre care 10 au fost desemnati castigatori si au obtinut premii nominale. Alti 4 studenti au fost premiati cu diplome si mentiuni speciale din partea juriului, care au examinat dosarele participantilor.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: “Suntem partenerul acestui concurs deja al VI-lea an consecutiv, deoarece credem ca este important sa sustinem studentii in activitatea lor academica, extracurriculara si cea profesionala, de jurnalisti. Ei sunt cei care maine vor reprezenta domeniul mass-media in Republica Moldova, de aceea consideram ca ei trebuie incurajati in scrierea corecta, echidistanta si profesionista a materialelor jurnalistice.

Cu Orange tinerii sunt mai creativi, mai liberi in exprimare, mai deschisi, mai surprinzatori prin ceea ce scriu si cum redau lumea.