03.05.2012 toate
Orange sustine tinerii jurnalisti

Pe 26 aprilie curent s-a desfasurat cea de-a sasea editie a Galei Studentilor performanti ai Facultatii de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii din cadrul USM – „Creanga de aur”, eveniment sustinut financiar de compania Orange Moldova.

Ceremonia de inmanare a premiilor a adunat studenti si profesori de la mai multe facultati ale Universitatii de Stat din Moldova si a fost organizata in incinta Casei de cultura a USM-ului.

Concursul a fost deschis pentru toti studentii Facultatii de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii, indiferent de limba de studiu sau specialitatea aleasa - jurnalism, comunicare, activitate editoriala sau biblioteconomie, care, pe parcursul anului, au o activitate profesionala extracurriculara bogata.

La editia din acest an a „Crengii de Aur” au avut posibilitatea sa se inscrie toti studentii Facultatii de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii a USM-ului. In total au aplicat 31 de studenti si masteranzi, dintre care 10 au fost desemnati castigatori si au obtinut premii nominale. Alti 4 studenti au fost premiati cu diplome si mentiuni speciale din partea juriului, care au examinat dosarele participantilor.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: “Suntem partenerul acestui concurs deja al VI-lea an consecutiv, deoarece credem ca este important sa sustinem studentii in activitatea lor academica, extracurriculara si cea profesionala, de jurnalisti. Ei sunt cei care maine vor reprezenta domeniul mass-media in Republica Moldova, de aceea consideram ca ei trebuie incurajati in scrierea corecta, echidistanta si profesionista a materialelor jurnalistice.

Cu Orange tinerii sunt mai creativi, mai liberi in exprimare, mai deschisi, mai surprinzatori prin ceea ce scriu si cum redau lumea.


Versiunea Desktop
Întregul univers
My Orange în mâna ta
Administrează-ți numerele
mobile online, rapid și intuitiv
Descarcă aplicația