04.05.2012 toate
Pe 12 mai, Orange te invita sa facem curat impreuna in toata tara

Sambata, 12 mai, Orange si „Hai Moldova” te invita sa facem curat impreuna in toata tara. Este cea mai de amploare actiune de salubrizare organizata vreodata in Republica Moldova, in care sunt implicati toti locuitorii tarii. Fiind un actor social responsabil si avand un sistem al managementului mediului inconjurator implementat, Orange sustine initiativa in calitate de partener.

adu telefonul vechi la reciclare

In 27 din punctele de lucru ale proiectului voluntarii Orange vor colecta telefoane uzate, care, ulterior, vor fi transmise spre reciclare. Urmareste pe http://hai.md/ locatiile evenimentului si pe 12 mai adu telefonul tau vechi la reciclare la unul din cele 27 de puncte de lucru, la standul Orange, si primeste pe loc un cadou garantat si sansa de a intra in posesia unuia dintre cele 25 de bilete pentru 2 persoane la concertul celui mai cotat DJ din lume - David Guetta. Invita-ti toti prietenii sa procedeze la fel! Vezi regulamentul extragerii aici.

Daca nu reusesti sa participi la evenimentul din 12 mai, in perioada 14-18 mai te indemnam sa aduci telefonul pe care nu-l mai folosesti si nu stii ce sa faci cu el la oricare dintre magazinele oficiale Orange si sa-l arunci in boxa pentru reciclare. Orange va avea grija ca telefoanele uzate colectate in perioada campaniei sa fie reciclate in cel mai prietenos si sanatos mod pentru natura si pentru societate.

Impreuna facem localitatea noastra mai curata si mai sanatoasa.