10.05.2012 toate
Orange a desemnat primii castigatori ai concursului „Castiga bilete la finala din Kiev”

Orange Moldova a desemnat primii 2 castigatori a cate 2 bilete pentru finala EURO 2012™,care va avea loc la Kiev, si primii 50 de castigatori ai seturilor de cadouri care contin obiecte promotionale UEFA EURO 2012™.

Participanti la concurs au devenit automat persoanele care, in perioada 4-26 aprilie, s-au conectat la Orange si/sau au efectuat o reincarcare in valoare minima de 100 lei.

Astfel, primii castigatori si-au vazut visul realitate. Gheorghe Ionita de 35 ani si Nicolae Rusu de 50 ani vor merge la meciul final al campionatului Euro 2012 ce va avea loc la Kiev. Castigatorii vor putea merge la meci cu un prieten sau ruda, invitatia fiind valabila pentru doua persoane.

Mickael Faure, Director Marketing si Comunicare, Orange Moldova: „Orange a desemnat primii castigatori ai biletelor la Kiev, finala campionatului Euro 2012™. Competitia a fost simpla - reincarca de la o suta de lei in sus sau conecteaza-te la Orange si poti castiga biletele. Primii doi castigatori dispun nu doar de bilete, dar si cazare, bilete la avion si bilete in zona VIP Orange pe stadionul din Kiev”.

Gheorghe Ionita, castigator a 2 bilete la finala Euro 2012™: „Nu am castigat niciodata nimic. Este pentru prima data cand castig ceva. Nu stiu daca o sa mai am asa ocazii. Prima data merg la o finala de campionat de fotbal international. O sa merg cu fiica. Multumesc Orange Moldova pentru aceasta surpriza. Am emotii. Sunt fericit!

Alexandru Pitel, Coordonator Proiecte Multimedia, Orange Moldova: „Continuam sa facem ceea ce am promis, sa sustinem suporterii care sunt in asteptarea celui mai mare eveniment al anului – Euro 2012™. A trecut abia prima etapa a concursului. A doua etapa a inceput pe 27 aprilie si va continua pana pe 1 iunie. Pentru a participa, persoanele trebuie sa reincarce contul cu cel putin 100 de lei sau sa se conecteze la Orange Abonament sau Internet Acum. Asteptam toti fanii fotbalului sa participe!

Concursul continua. Alte 4 bilete la finala Campionatului European de Fotbal si 50 de seturi de cadouri vor fi oferite dupa cea de-a doua extragere, care va avea loc pe 5 iunie curent.

Orange Moldova, impreuna cu alte 11 tari, participa la cel mai mare proiect pan-european de sponsorizare sustinut de Grupul Orange, devenind sponsorul oficial al Campionatului European de Fotbal 2012 (UEFA EURO 2012™).