15.05.2012 toate
Aniversarea se schimba cu Orange

La cea de-a 5-ea aniversare de la lansarea brandului Orange pe piata din Republica Moldova cel mai mare operator de telefonie mobila si Internet 3G isi surprinde clientii si admiratorii. Cu noile oferte, optiuni, planuri tarifare si evenimente inedite cei peste 2,000,000 de clienti Orange se bucura de noi avantaje pentru o comunicare mobila dinamica.

Astazi, 15 mai, Orange Moldova, anunta lansarea noilor oferte pentru clientii Abonament si PrePay.

Acum, Orange lanseaza o cartela unica pentru orice cont. Astfel, clientii PrePay, Abonament si Internet Acum pot mai usor sa-si reincarce contul, avand la dispozitie cartele unice de reincarcare.

La alegerea clientilor sunt cartele in valoare de 25, 50, 70, 100, 200 si 300 lei.

Clientii PrePay

Orange lanseaza noul PrePay, care ofera posibilitatea de a descoperi cat de placuta e comunicarea, deoarece include acum tot ce e mai bun.

Clientii PrePay pot activa acum planul tarifar unic - Optim, care ofera:

  • cu pana la 35% reduceri pentru apeluri cu orice numar din tara
  • posibilitatea de a alege bonusul dorit la reincarcare
  • 1 an pentru a suna si a primi apeluri

Acest plan tarifar este destinat atat clientilor noi PrePay, cit si celor existenti si permite o comunicare mai intensa si economii la fiecare apel.

Bonus pentru reincarcare la alegere

Cu noul plan tarifar Optim, clientii PrePay au libertatea de a alege bonusul pe care sa-l primeasca la reincarcare tot timpul. Astfel, la fiecare 50 lei reincarcati, in dependenta de preferintele de comunicare, clientii primesc:

  • 50 minute in retea in weekend
    sau
  • 25 minute in retea la orice ora
    sau
  • 25 MB + 25 SMS nationale

Pentru a beneficia de bonusul dorit, este necesar ca acesta sa fie preactivat. Mai multe detalii pot fi gasite pe www.orange.md.

De asemenea, pentru toti la PrePay, Orange prezinta telefonul Nokia 100, care include un numar PrePay, credit si beneficii incluse.

Abonament
Clientii existenti Abonament
3 Numere Favorite gratuite

Acum Abonament e si mai atractiv, pentru ca orice Delfin, Pantera si Fluture ofera si mai multe avantaje pentru toti.

Dupa un an in retea, clientii pot alege deja 3 Numere Favorite pentru a le suna gratuit. Iar pe an ce trece clientii primesc tot mai multe ore de convorbiri cu numerele alese, pina la 30 de ore lunar.


Perioada de aflare in retea,
inclusiv si in PrePay
1
an
2
ani
3
ani
4
ani
5
ani
6
ani
7
ani
8
ani
9
ani
10
ani
11
ani
>12
ani
ore gratuite
cu 3 Numere Favorite
8
ore
10
ore
12
ore
14
ore
16
ore
18
ore
20
ore
22
ore
24
ore
26
ore
28
ore
30
ore

Cei care sunt la Orange mai putin de un an sau au un Abonament mai mic de 80 de lei beneficiaza de optiunea 3 Numere Favorite cu 30 de lei lunar.

25% mai ieftin in afara retelei

Cu fiecare Delfin, Pantera sau Fluture clientii Abonament se bucura de avantajul de a vorbi la preturi mai mici, cand suna in afara retelei, pentru ca au reducere de 25% la toate apelurile nationale.

In plus, abonamentele Delfin includ acum mai multe minute pentru apeluri in orice directie, pentru a savura comunicarea in voie si a impartasi emotiile cu cei dragi.

Iar abonamentele Pantera includ acum de doua ori mai mult trafic pentru mai multa libertate de navigare pe internet.

Clientii noi

Cei care aleg Abonament de la Orange au posibilitatea singuri sa-si aleaga oferta la conectare. Astfel ei vor primi ceea ce isi doresc.

Cu Abonament Pantera sau Delfin de la 80 de lei clientii au la alegere:

  • 2000 de minute cu 2 Numere Favorite pentru a suna gratuit la orice ora 2 persoane cu numar Orange, cu 2000 de minute pe care le primesc lunar timp de un an
    sau
  • 85 minute si 85 de MB pentru a suna gratuit orice numar din retea si a petrece mai vesel timpul cu internet pe telefonul mobil
    sau
  • Numar Favorit International care permite alegerea unui numar favorit din strainatate pentru a vorbi gratuit 20 de minute in fiecare luna timp de un an

Cu Abonament Fluture sau Delfin 50 clientii au la alegere:

  • 300 minute cu doua numere Favorite sau
  • 40 minute si 40MB sau
  • 10 minute gratuite cu un Numar Favorit International
Cadou
Minute de fidelitate celor de la PrePay

Acum clientii Abonament pot profita din plin de Minutele de Fidelitate pe care le primesc gratuit in fiecare luna ca sa le ofere cadou celor dragi de la PrePay:

1 Minut de Fidelitate la Abonament = 1 Minut de Fidelitate la PrePay

Pentru toti clientii

Orange invita la cel mai tare concert al anului cu David Guetta

Unul din cei mai mari artisti ai lumii, francezul David Guetta, vine la Chisinau pentru a sustine un concert grandios in ziua de 18 mai.

Piesele sale sunt hituri recunoscute la nivel mondial, iar palmaresul sau numara doua premii Grammy, doua mentionari la MTV Music Awards si 5 albume editate.

Evenimentul va incepe la ora 18:00 la Moldexpo, iar artistul va iesi in scena la 20:30.

Informatii cu privire la procurarea biletelor gasiti la numarul de telefon 744 sau pe pagina evenimentului de pe Facebook.

Pentru cumpararea biletelor in Cahul si Balti va rugam sa apelati 069 202 502 , in scopul obtinerii informatiei detaliate.

Ne vedem la concert!