18.05.2012 toate
Aniversarea Orange schimba si experienta utilizatorilor serviciului Internet Acum

Orange Moldova revolutioneaza piata de Internet 3G+ din Moldova si lanseaza Internet Acum PrePay fara abonament si plata lunara, disponibil din 22.05.2012

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: ”Suntem foarte mandri astazi, impreuna cu Dj-ul numarul unu din lume - David Guetta, in cadrul acestui minunat concert sa lansam pentru prima data pe piata Internet Acum PrePay. Acest produs nou raspunde solicitarilor clientilor nostri care sunt pasionati de Internet si isi doresc o utlizarea a internetului fara obligatii si angajamente aproape oriunde in Moldova.

Mickael Faure, Director de Marketing si Comunicare, Orange Moldova: ”Este o zi deosebita, pentru ca pe ritmurile dinamice mixate de cel mai tare Dj din lume, lansam un produs tot atat de dinamic - Internet Acum PrePay de care se pot bucura locuitorii din peste 500 de localitati ai tarii. Cu Orange utilizatorii Internet Acum Prepay se bucura de cea mai rapida si performanta retea 3G care suporta o viteza de 42 Mbps, iar capacitatea acesteia asigura un serviciu calitativ si accesibil.

Dorian Postevca, Manager Internet, Orange Moldova: ”Noul produs Orange se adreseaza in primul rand clientilor care doresc sa aiba acces la Internet oriunde in Moldova, fara obligatii contractuale. Pentru a va bucura de o navigare intensa in lumea virtuala e suficient ca clientul sa procure in reteaua de distributie Orange un pachet Internet Acum PrePay cu doar 50 de lei, sa inserteze cartela in modem-ul 3G sau in tableta si IMEDIAT va avea acces la Internet – fara nici un angajament si cu un credit de 50 lei!


Noul Internet Acum PrePay

Cu noul Internet Acum PrePay clientul conecteaza laptop-ul sau tableta si navigheaza oricand are nevoie, fara contract si fara plata lunara si beneficiaza de toate avantajele celui mai rapid internet 3G+ din tara:

  • internet 3G+ la viteza celei mai rapide retele cu suport de 42 Mbps
  • fara contract sau plata lunara
  • conectare imediata, la introducerea cartelei SIM in dispozitiv
  • plata exacta pentru traficul pe care clientul doreste sa-l consume
  • navigare cu doar 10 bani/MB
  • posibilitatea de a accesa internet in peste 500 localitati din tara
  • cartela Micro-SIM pentru tablete

Cea mai buna alegere Internet Acum PrePay

Noul Internet Acum PrePay este la pretul de 50 lei. Acesta include credit de 50 lei pentru a naviga pe internet cu doar 10 bani/MB.


pret 50 lei
credit inclus 50 lei
perioada activa (navigati liber pe internet) 6 luni
perioada inactiva (puteti doar reincarca contul) 6 luni

In cazul in care consumatorul doreste un pachet Internet Acum PrePay cu modem inclus si 50 lei credit acesta poate fi gasit in magazinele Orange la doar 499 lei.


pret 499 lei
credit inclus 50 lei
perioada activa (navigati liber pe internet) 6 luni
perioada inactiva (puteti doar reincarca contul) 6 luni
modem inclus ZTE MF 190
cu viteza download pana la 7,2 Mbps upload pana la 5,76 Mbps

Internet Acum PrePay include o perioada activa, in decursul careia clientul poate naviga pe internet si o perioada inactiva, cand are posibilitatea sa reincarce contul pentru a pastra cartela valabila.

suma reincarcata 10-49 lei 50-1000 lei
perioada activa,
in decursul careia puteti naviga liber pe internet
1 luna 6 luni
perioada inactiva,
in decursul careia puteti doar reincarca contul
6 luni 6 luni
Internet Acum

Pentru clientii noi la abonamentele Internet Acum noptile de vara devin mai interesante. La conectare, pana pe 22 august 2012, de la 12 seara pana la 8 dimineata, clientii beneficiaza de trafic nelimitat si gratuit. Toata vara.

Clientii existenti Internet Acum pot beneficia de oferta pentru o plata unica de 100 de lei.

Oferta este valabila la conectarea in perioada 22 mai 2012 pana pe 22 august 2012.


Noul iPad Rezolutionar

Tot astazi, impreuna cu Internet Acum PrePay va prezentam si noul iPad de la Apple, disponibil in magazinele Orange de la 9999 lei, inclusiv cu serviciul Internet Acum PrePay. Cu uimitorul ecran Retina. Camera iSight de 5 MP. Si conexiuni ultrarapide.

Orange astazi este unicul operator din Moldova care suporta cea mai noua tehnologie 3G+ cu suport de 42 Mbps, incapsulata in noul iPad.