22.05.2012 toate
Orange contribuie la educatia rutiera a copiilor

Pe 19 mai, in Oraselul Copiilor din or. Leova, s-a desfasurat concursul republican al tinerilor agenti de circulatie rutiera cu genericul „Educatia rutiera – educatie pentru viata”, la care au participat copii din toate regiunile Republicii Moldova. Evenimentul a fost organizat de catre Ministerul Afacerilor Interne al RM, Departamentul Politie, Directia Politiei Rutiere si a fost sustinut de compania Orange Moldova.

Scopul concursului a fost de a contribui la educatia rutiera a copiilor in scopul insusirii regulilor de circulatie, a formarii deprinderilor corecte de deplasare in trafic si reducerii considerabile a riscului de accidente la aceasta categorie de varsta.

Concursul „Educatia rutiera – educatie pentru viata” se inscrie in lista actiunilor de prevenire a accidentelor rutiere cu implicarea copiilor absolut necesare in contextul cresterii numarului de accidente in ultimii ani.

Compania Orange Moldova sustine acest proiect deja al doilea an consecutiv. In 2011 concursul s-a desfasurat in Oraselul Copiilor din mun. Balti.