29.05.2012 toate
Orange sustine deja al cincilea an sportul preferat al moldovenilor – fotbalul

Pe 27 mai, ora 17:00, pe stadionul din orasul Orhei, a avut loc Finala Cupei Moldovei la fotbal, jucata intre echipele Rapid Ghidighici si Milsami Orhei.

Campioana Moldovei la fotbal, care a primit Cupa Nationala Orange, a devenit echipa Milsami Orhei.

Orange si fotbalul - un parteneriat de succes

Implicarea Orange in activitati fotbalistice constituie o cooperare de succes, bazata pe astfel de valori ca spirit de echipa, convivialitate si dinamism.

In diverse colturi ale lumii Orange participa incontinuu la dezvoltarea fotbalului. Compania sponsorizeaza echipe nationale din diferite tari, campionate sau chiar jucatori ca Zinedine Zidane, Didier Drogba etc. Acum, de acest suport va beneficia si fotbalul din Moldova.

Pana in prezent, compania Orange in Moldova a animat si alte evenimente din domeniul fotbalului, cum ar fi Euro 2004 si Campionatul Lumii 2006. In plus, in 2010 si 2011 Orange a oferit suport in desfasurarea Cupei Liceelor la Fotbal "Gura Cainarului", competitie organizata de Jurnal de Chisinau.

In anul 2010 Orange a organizat un orasel al fotbalului in centrul capitalei unde microbistii au avut posibilitatea sa urmareasca Campionatul Mondial 2010.

Mickael Faure, Director de Marketing si Comunicare, Orange Moldova: „Alaturi de alte companii din cadrul Grupului France Telecom, Orange Moldova va sustine si competitia pentru Cupa Europei la fotbal 2012. Deja de cinci ani, Orange este partenerul Federatiei Moldovenesti de Fotbal. Speram ca aceasta cooperare va continua si in viitor.

Pentru noi este important de a crea o conexiune emotionala dintre brand si consumatorii nostri, de a promova si sustine fotbalul in Republica Moldova si de a dezvolta produse incitante si convingatoare si servicii care sa faciliteze accesul catre cele mai mari evenimente sportive.

Orange sustine suporterii la UEFA EURO 2012™

In anul curent, Orange Moldova, impreuna cu alte 11 tari, a anuntat participarea la cel mai mare proiect pan-european de sponsorizare sustinut de Grupul Orange, prin care acesta a devenit sponsorul oficial al Campionatului European de Fotbal 2012 (UEFA EURO 2012™).

Angajarea Grupului Orange in acest proiect este motivata de sustinerea fanilor fotbalului, oferirea unui continut mobil preferat de clienti si vine sa reconfirme faptul ca sportul este un element-cheie al brandului Orange.