29.05.2012 toate
Businessul mic si mijlociu se schimba cu Orange

Pe 23 mai curent, Organizatia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM a celebrat ,,5 ANI de activitate si sustinere a antreprenoriatului autohton”. Orange Moldova a participat in cadrul acestui eveniment in calitate de partener, fiind un sustinator fidel al dezvoltarii acestui actor important al economiei nationale.

Iulia Iabanji, Directorul Organizatiei pentru Dezvoltarea Sectorului IMM: ”Este un eveniment important pentru noi. Marcam impreuna cinci ani de sustinere a intreprinderilor mici si mijlocii.

Orange Moldova ne-a sustinut mereu, oferindu-ne suport in implementarea proiectelor si organizarea evenimentelor. Prin activitatea sa, Orange este un exemplu demn de urmat, care demonstreaza ca orice intreprindere mica poate deveni una mare.

Sergiu Zavulan, Manager Vanzari IMM, Orange Moldova: „Orange ofera servicii de calitate intreprinderilor mici si mijlociii si solutii avantajoase si accesibile pentru dezvoltarea afacerii.

Prin serviciile pe care le prestam pe tot teritoriul republicii contribuim la dezvoltarea infrastructurii, factor important pentru atragerea investitiilor, dezvoltarea businessului si facilitarea functionarii acestuia.

Valeriu Lazar, Viceprim-ministru si Ministru al Economiei: „Businessul mic si mijlociu este un actor principal pentru economia oricarei tari. Orange Moldova este o companie care ofera servicii dedicate acestui segment. Ma bucura faptul ca Orange contribuie si sustine dezvoltarea acestuia. Cei mari trebuie sa aiba grija de cei mai mici.