06.06.2012 toate
Orange te indeamna sa fii parte a Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2012™

Orange Moldova a anuntat participarea la cel mai mare proiect pan-european de sponsorizare alaturi de alte 11 tari ale Grupului Orange, astfel devenind sponsorul oficial al Campionatului European de Fotbal - UEFA EURO 2012™.

Astfel, toti microbistii din Moldova se vor bucura de o serie de produse surprinzatoare si servicii asociate cu UEFA EURO 2012™.

Angajarea Grupului Orange in acest proiect este demonstrata prin sustinerea fanilor fotbalului, prin oferirea unui continut mobil preferat de clienti si vine sa reconfirme faptul ca sportul este un element-cheie al brandului Orange.


ghiceste scorul si castiga cu Orange un automobil

Orange invita toti doritorii sa vada cat de tari sunt in materie de fotbal.

Clientii Orange care vor ghici scorul meciurilor, in cadrul concursului "Campionatul de Fotbal Euro 2012", vor primi cate 5 minute bonus pentru apeluri in retea si vor putea castiga, saptamanal, 3 telefoane Orange San Francisco si 2 telefoane Alcatel OT 908F, iar, la final, un automobil nou – nout. (Marca si Modelul vor fi anuntate pe www.orange.md la data de 8 Iunie).

Inregistrarea la concurs se efectueaza prin apel la 456, iar pronosticurile vor putea fi facute zilnic prin intermediul SMS-urilor.

Detalii despre concurs si regulament gasiti aici


fotbal direct pe telefonul mobil - exclusiv la Orange

Toti cei pasionati de joc, vor putea urmari evenimentele din fotbal chiar de pe telefonul mobil. Ultimele noutati fotbalistice, calendarul, comentariile si transmisiunile in direct, reluarile, rezumatele, precum si rezultatul meciurilor vor fi disponibile pe portalul Orange World – m.orange.md

Pe m.orange.md, toti doritorii vor putea urmari comentarii si vor avea posibilitatea sa descarce jocuri, imagini foto, video si drapelele tarilor participante.

De asemenea, pentru a privi meciurile in direct, toti utilizatorii pot beneficia de optiuni TV la pret avantajos:

  • live TV 1 ora – 10 lei
  • live TV 5 ore – 20 lei
  • live TV 60 ore – 40 lei

Optiunile pot fi activate prin apel la *100# 


totul despre meciuri cu Info Euro 2012 prin SMS

Pentru cei care vor sa cunoasca totul despre meciuri, Orange a creat serviciul Info Euro 2012. Abonandu-se la acest serviciu, clientii Orange vor fi notificati prin SMS despre cursul meciurilor.

Activarea serviciului se poate efectua apeland numarul 678 de pe mobil.


Aplicatiile pentru mobil Euro 2012 si Orange Supporters' Cup

Pentru a fi pe fir si a urmari indeaproape tot ce se intampla la Campionatul European de Fotbal, UEFA impreuna cu Orange, au dezvoltat o aplicatie pentru dispozitivele mobile care va oferi tuturor microbistilor informatii utile din domeniul fotbalului.

Descarca aplicatia Euro 2012 si fii in pas cu ultimele noutati si scoruri de la UEFA EURO 2012™.

Aceasta aplicatie iti ofera posibilitatea unica de a te amuza cu chitul pentru fan. De asemenea, iti ofera informatii oportune despre Polonia si Ucraina.

Descarca aplicatia Orange Supporters' Cup si demonstreaza cum iti sustii echipa favorita. Fa zgomot, aduna puncte si poti castiga bilete la UEFA EURO 2012™.


impreuna cu prietenii la terasa din Piata Marii Adunari Nationale.

Urmareste cele mai tari meciuri de fotbal impreuna cu prietenii. Terasa special amenajata din Piata Marii Adunari Nationale, cu o capacitate de peste 2000 de locuri, te invita sa urmaresti toate meciurile pe marile ecrane.

Campionatul European de Fotbal va avea loc in perioada 08 iunie -1 iulie, in Polonia si Ucraina.


Orange si fotbalul - un parteneriat de succes

Orange este fan declarat al fotbalului. In diverse colturi ale lumii, Orange participa incontinuu la dezvoltarea acestui joc. Compania sponsorizeaza echipe nationale din diferite tari, campionate sau chiar jucatori ca Zinedine Zidane, Didier Drogba.

De acest suport beneficiaza si fotbalul din Moldova. Impreuna cu Federatia Moldovei de Fotbal (FMF) deja al 5-lea an, compania sustine organizarea evenimentelor legate de acest sport indragit de toti moldovenii.

a fi suporter se schimba cu Orange!

Toate detaliile si regulamentul concursului sunt disponibile aici