25.06.2012 toate
Orange Moldova - partenerul general al Comitetului Olimpic in Moldova

Anul 2012 este anul Jocurilor Olimpice de la Londra, unde tara noastra va fi reprezentata de 21 sportivi inscrisi la diferite probe. La acest eveniment Echipa Nationala este sustinuta de Orange Moldova, Partenerul General al Comitetului National Olimpic deja de doi ani.

Pe durata parteneriatului, flacara olimpica a fost aprinsa in cadrul maratoanelor organizate doi ani la rand in Chisinau si in afara capitalei. La Cursele Olimpice desfasurate s-au aventurat toti de la mic la mare, au primit premii si au petrecut o zi deosebita cu familia.

Orange, alaturi de Comitetul National Olimpic, anunta lansarea unui concurs cu premii surprinzatoare: bilete la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice si 10 seturi promotionale. Marele castigator al concursului va primi 2 bilete pentru a urmari indeaproape ceremonia de deschidere. Premiul include accesul la eveniment, cazare si bilete de avion dus-intors.

Castiga bilete la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra

Pentru a participa la concurs, expediaza un SMS cu textul Start la numarul 1818. Pretul unui SMS este de 8 lei. Acumuleaza cel mai mare punctaj si ai sansa sa castigi 2 bilete la ceremonia de deschidere.

Perioada concursului: 25 iunie – 08 iulie 2012.

Atentie la fraude! Acest concurs este desfasurat de Orange Moldova. Conditiile de participare sunt expuse in Regulamentul Concursului. In cazul in care se solicita informatii referitoare la conturi bancare, parole personale sau coduri de reancarcare, fie ti se solicita sa tastezi pe telefon diverse coduri pentru a confirma ca esti de acord sa primesti un premiu, te rugam sa ignori mesajele date, fie apeleaza Serviciul Clienti Orange la numarul 777.