29.06.2012 toate
Sute de microbisti in Oraselul Sportiv Orange

Emotii mari in tribunele Stadionului National din Varsovia, dar si in Oraselul Sportiv din centrul Chisinaului. Sute de persoane au venit aici pentru a vedea transmisiunea in direct a celei de-a doua semifinale Euro 2012. Germania si Italia s-au duelat pentru un loc in finala Campionatului European. Indiferent de rezultat, microbistii fotbalului au avut parte de o seara spectaculoasa.

"Este o seara extraordinara! Oraselul Sportiv este unicul loc din Chisinau unde te poti simti ca la Campionat. Am fost acolo si stiu cum este! Multumim companiei Orange ca ne-a oferit acest lucru".

Pe langa posibilitatea de a vedea transmisiunea in direct a meciurilor din cadrul EURO 2012, in pauze, cei mai activi microbisti prezenti in Oraselul Sportiv au primit cadouri, seturi promotionale din partea Companiei Orange Moldova.



ghiceste scorul si castiga cu Orange un automobil

Orange invita toti doritorii sa vada cat de tari sunt in materie de fotbal.

Clientii Orange care vor ghici scorul meciurilor, in cadrul concursului "Campionatul de Fotbal Euro 2012", vor primi cate 5 minute bonus pentru apeluri in retea si vor putea castiga, saptamanal, 3 telefoane Orange San Francisco si 2 telefoane Alcatel OT 908F, iar, la final, un automobil nou – nout. (Marca si Modelul vor fi anuntate pe www.orange.md la data de 8 Iunie).

Inregistrarea la concurs se efectueaza prin apel la 456, iar pronosticurile vor putea fi facute zilnic prin intermediul SMS-urilor.