02.07.2012 toate
Atmosfera incendiara la finala EURO 2012


Oraselul sportiv din centrul Chisinaului a devenit neincapator pentru toti microbistii. Ei au venit sa urmareasca transmisiunea in direct de la finala Campionatului European de fotbal, dar si pentru a-si sustine echipa favorita. Atmosfera a fost de-a dreptul incendiara.

Ludmila Climoc, Director General Orange Moldova: "In acest proiect, alaturi de partenerii nostri, ne-am propus sa organizam acest orasel minunat de fotbal ca sa aducem spiritul si atmosfera acestui sport in centrul capitalei. Vedeti, avem piata plina de microbisti. Sunt sigura ca emotiile de aici sunt la fel de profunde ca cele din arena din Kiev."

Serghei Pirojkov, Ambasadorul Ucrainei in Republica Moldova: "Sunt bucuros ca Ucraina s-a ispravit cu organizarea Campionatului European si microbistii din Chisinau au putut personal sa se convinga ca sarbatoarea fotbalului a avut loc."

Marcin Nosal, Prim-Consilier, Responsabil De Probleme Politice, Ambasada Ploniei in Republica Moldova: "Sunt multi oameni, atmosfera este foarte buna. intotdeauna au fost multi oameni. Nu-mi ramane decat sa le multumesc celor care au realizat aceasta idee."

Copii si adulti, oficiali si oameni simpli, au venit in Oraselul sportiv sa urmareasca cel mai important eveniment al fotbalului din acest an.

Dirk Schuebel, seful Delegatiei Uniunii Europene in Republica Moldova: " Aici a fost aproape ca in Kiev sau Varsovia. Foarte buna atmosfera. Este o idee buna".

Pe durata campionatului, zeci de premii au fost puse la bataie de compania Orange - minute de reincarcare, iar cei mai norocosi microbisti s-au ales cu telefoane mobile.

Petru Dumitras, Castigator iPhone 4s: "De mult timp mi-am dorit un asemenea telefon. Acum visul meu a devenit realitate."

Sergiu Patrascu, Castigator Telefon LG: "A fost simplu. Am reincarcat contul si am castigat prin tragere la sorti. Multumesc companiei Orange pentru premiile oferite."

Pe 3 iulie vom afla cine este castigatorul premiului mare - un automobil Kia oferit de compania Orange Moldova.

Orange Moldova, impreuna cu alte 11 tari, a participat la cel mai mare proiect pan-european de sponsorizare sustinut de Grupul Orange, prin care acesta a devenit sponsorul oficial al Campionatului European de Fotbal 2012.