04.07.2012 toate
Automobilul Kia, oferit de Orange Moldova si-a gasit castigatorul


Nicoleta Paduret de 34 de ani a devenit castigatoarea premiului mare oferit de Orange Moldova - automobilul nou-nout Kia. Masina a fost oferita in cadrul concursului desfasurat in perioada Campionatului European de fotbal EURO 2012, unde participantii au trimis pronosticuri pentru meciuri, au adunat puncte si au castigat minute in retea".Toti cei care au adunat 16 puncte sau mai mult au particpat la extragerea pentru premiul mare – automobil KIA RIO.

Nicoleta Paduret, castigatoare automobil Kia: "Multumim foarte mult companiei Orange Moldova. Pentru noi campionatul EURO 2012 a fost emotionant. Am stat toata luna cu ochii la televizor urmarind fiecare meci. Cu multa speranta am trimis toate mesajele. Sunt incantata de acest premiu, surprinsa, nu m-am asteptat. Orange a facut cu adevarat un parteneriat bun cu fotbalul si a sustinut toti microbistii impatimiti. Multumim foarte mult!"

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: "Cei care au participat la concurs primeau minute gratuite la fiecare scor ghicit corect si au avut posibilitatea sa castige telefoane mobile saptamanal. La concursul "Campionatul de Fotbal Euro 2012™" au participat peste 40 de mii de persoane, ceea ce demonstreaza cat de popular este fotbalul pentru moldoveni si cat de dornici sunt clientii nostri sa participe la diferite concursuri, dar si sa aiba parte de servicii noi, inovative."

Andrei Crainai, participant concurs: "Am participat la concursuri similare si in 2006, 2008, 2010. De data aceasta, am dorit mult sa castig masina. A fost complicat campionatul, a fost cu surprize din partea echipelor. Acest concurs de la Orange Moldova este o idee foarte buna si le dorim sa organizeze cat mai multe tombole."

Alexandru Badanau, participant concurs: "Intotdeauna am participat la concursurile Orange Moldova. De multi ani sunt client Orange si am participat cu placere la acest joc."

Victoria Musteata, PR manager Orange Moldova: "Orange este partener UEFA EURO 2012™ la nivel international, alaturi de alte 11 tari. Ne-am propus in acest an sa sustinem suporterii. Au fost microbisti care au mers la Kiev si au savurat marea finala chiar pe stadion, in Kiev".

Ceilalti 24 de participanti inscrisi in goana dupa masina au primit de la Orange Moldova seturi promotionale.