13.07.2012 toate
Orange anunta lansarea Orange Expert

La Orange, lucrurile dificile par mai simple. De aceea anuntam lansarea Orange Expert - serviciul care ofera toata asistenta tehnica de care aveti nevoie.

Astfel, cu Orange Expert primiti rapid de la echipa noastra de profesionisti informatii ce tin de utilizarea si setarea telefoanelor mobile, a tabletelor sau a calculatoarelor. Pentru a beneficia de asistenta e suficient sa formati de pe telefonul mobil numarul scurt 771, fie sa vizitati cel mai apropiat magazin direct Orange.

In premiera pentru Republica Moldova, au fost create canale video online pentru suportul clientilor pe YouTube si DailyMotion. De asemenea, pe www.orange.md/expert gasiti cu usurinta raspuns la cele mai frecvente intrebari.

Serviciul Orange Expert la telefon este disponibil pentru toti clientii Orange 7 zile pe saptamana intre orele 8.00- 22.00. Costul serviciului Orange Expert la 771 se efectueaza in dependenta de durata apelului, la tarif de 1 leu per minut. Taxa pentru serviciu va fi extrasa din contul Abonament sau PrePay. In magazinele directe Orange serviciile inteligente sunt prestate in conformitate cu lista de preturi.