05.05.2007 toate

Cu Orange intreprinderile sunt avantajate

In perioada 3-5 mai compania Orange Moldova a participat la Forumul International al Intreprinderilor Mici si Mijlocii. La acest eveniment Orange a prezentat oferta "solutii Orange pentru afacerea Dvoastra" elaborata in exclusivitate pentru intreprinderile businessului mic si mijlociu.

Oferta prezentata include solutii individuale adaptate necesitatilor de comunicare ale fiecarei companii in particular.
Oferta Orange presupune posibilitati extinse de comunicare in cadrul grupului inchis de utilizatori la tarife accesibile. De asemenea abordarea individuala, permite utilizarea unor optiuni suplimentare menite sa reduca cheltuielile intreprinderilor pentru utilizarea serviciilor de telefonie mobila.

Astfel, optimizarea preturilor pentru serviciile de telefonie mobila prestate intreprinderilor mici constituie un sprigin esential in activitatea acestora. Asa dar, cu Orange intreprinderile mici au avantaje mari.

In cadrul acestui forum Orange Moldova a fost partenerul concursului "Cel mai bun antreprenor din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii".

In cadrul ceremoniei de decernare a premiilor directorul general al companiei Bruno Duthoit a mentionat faptul ca lansarea brandului Orange pe piata de telecomunicatii din republica Moldova a deschis o noua perspectiva a comunicarii pentru toti utilizatorii de telefonie mobila din tara. O atentie deosebita in procesul de elaborare a serviciilor si ofertelor a fost acordata intreprinderilor mici si mijlocii obiectivul de baza fiind acordarea unui sprijin esential activitatii acestora.

De asemenea Directorul general al companie Orange a inminat premii invingatorilor concursului. Intreprinderile care sau clasat pe locul doi au primit pachete Orange PrePay, iar cele care sau clasat pe primul loc au primit telefoane mobile model Nokia 6103 si pachete Orange Abonament care include o ora de convorbiri, gratuit, timp de trei luni.

In data de 25 aprilie, 2007, Voxtel si Tempo au devenit Orange. Lansarea acestui brand international deschide noi perspective pentru dezvoltarea pietei de telecomunicatii din tara noastra. Orange, brand al companiei France Telecom, este printre liderii mondiali ai industriei comunicatiilor mobile, fiind ales de catre 104 mln. clienti din 220 de tari si regiuni ale lumii.

Versiunea Desktop