23.07.2012 toate
Distractia incepe cu Orange Cinema Tour

In perioada iulie-septembrie Orange Moldova invita publicul la "Orange Cinema Tour", care se va desfasura in sapte orase din tara. In cadrul evenimentului, vor fi proiectate filmele "Jucaria", "Coristii" "Asterisc" si "Obelix", "Tais toi" in orasele: Causeni, Cahul, Ceadir-Lunga, Orhei, Ungheni, Comrat, Drochia.

Proiectiile vor incepe la 21:30.

Liudmila Climoc, Director General Orange: "Ne-am propus sa lansam acest proiect minunat pentru a face serile de vara mai interesante si mai distractive pentru toata familia. Venim in aceste sapte orase din republica pentru ca impreuna sa vizionam in aer liber cele mai bune filme de productie franceza, dar nu numai. Am pregatit oferte speciale pentru fiecare regiune. De asemenea , evenimentul este insotit de prestatia artistilor Orange, activitati distractive si multe surprize pentru oaspetii prezenti la eveniment. Prin acest proiect ne propune sa contribuim la dezvoltarea culturala regionala si sa promovam operele de valoare ale cinematografiei franceze".

Evenimentul "Orange Cinema Tour" dispune de echipament performant , ce va transforma vizionarea oricarui film intr-o experienta spectaculoasa.

Intrarea la fiecare proiectie din cadrul evenimentului " Orange Cinema Tour " este gratuita, in limita locurilor disponibile (maxim 500 spectatori).

Proiectul este realizat in parteneriat cu Alianta Franceza.