27.07.2012 toate
Orange Moldova sustine echipa Olimpica la jocurile de la Londra

Astazi la Londra incep Jocurile Olimpice 2012.

Dupa ce 5 ani in urma Compania Orange a lansat parteneriatul cu Federatia de Fotbal din Moldova, acum doi ani primul operator de telefonie mobila a devenit si partenerul general al Comitetului Olimpic.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: "Orange este un sustinator fidel al sportului din Republica Moldova. Pe parcursul mai multor ani, am realizat mai multe proiecte frumoase impreuna cu Federatia de Fotbal din Republica Moldova. Acum un an, am anuntat despre parteneriatul cu Federatia de Rugby care demonstreaza rezultate semnificative in cadrul competitiilor internationale si parteneriatul general al Comitetului Olimpic din Republica Moldova. Aceste investitii majore ale companiei noastre reconfirma inca o data responsabilitatea noastra atat fata de cele peste 2 milioane de clienti Orange, cat si fata de societate. Speram ca gratie sustinerii noastre, sportivii moldoveni vor avea mai multe rezultate frumoase la Jocurile Olimpice si vom reusi impreuna sa promovam si sa educam in societate atasamentul pentru activitatile sportive."

Mickael Faure, Director Marcheting si Comunicare Orange Moldova:" Suntem foarte mandri de faptul ca sustinem echipa Republicii Moldova la Jocurile Olimpice de la Londra. De asemenea, suntem partenerii generali ai companiei "Teleradio - Moldova" care detine dreptul exclusiv de retransmitere a jocurilor olimpice din acest an. Gratie acestui parteneriat vom avea posibilitatea sa simtim suflul si febra competitiilor olimpice".

Nicolaie Juravschi, Presedintele Comitetului National Olimpic: "Compania Orange este pentru al doilea an consecutiv partener al echipei olimpice. Ne bucuram mult si este o buna pilda si pentru alte companii. Sportivii, cei care reprezinta tara peste hotare trebuie sustinuti si aici si in pregatire si in dezvoltarea lor pentru a evolua cu succes."

Contractul de parteneriat al companiei Orange cu Comitetul Olimpic din Republica Moldova prevede organizarea Curselor Olimpice 2011- 2012, asigurarea cu echipament si acoperirea cheltuielilor de transport pentru echipa nationala care participa la Jocurile Olimpice de la Londra 2012, cat si acordarea de premii pentru sportivii olimpici.

Echipa olimpica a Republicii Moldova este un colectiv unificat de sportivi, care au trecut prin sistemul de selectie si sunt inclusi in listele de start pentru participarea la Jocurile Olimpice (de vara, de iarna, pentru tineret), precum si persoanele oficiale (antrenori, medici, masori, conducatori, functionari sportivi si alte categorii de personal), care asigura activitatea sportivilor la Jocurile Olimpice. Vedeti aici Echipa olimpica a Republicii Moldova 2012



Grila de difuzare a jocurilor Olimpice 2012: