01.08.2012 toate
Se da startul cupei Moldovei Orange la rugby pe plaja, editia 2012

Luna august este luna de rugby pe plaja in Moldova. Compania Orange Moldova si Federatia de Rugby, dau startul Cupei Moldovei Orange la Rugby pe plaja, editia 2012. Spectacolul va incepe pe 3 august pe plaja lacului Ghidighici. 10 echipe vor lupta pentru trofeu, iar pe 24 august, va fi cunoscuta castigatoarea Cupei Moldovei Orange la rugby pe plaja, editia 2012.

VASILE REVENCO, PRESEDINTELE FEDERATIEI DE RUGBY DIN MOLDOVA: Pentru noi, pentru Federatia de Rugby din Moldova este o mandrie sa avem alaturi de noi sprijinul Companiei Orange. Orange este foarte important pentru noi, pentru rugby si sportul din tara. De mult timp, rugby este asociat cu Orange.

OLIVIER PRENTOUT, MANAGER BRAND sI COMUNICARE ORANGE MOLDOVA: Speram ca in acest an vom avea mai multi spectatori. Am fost prezent anul trecut la cateva meciuri si m-am convins ca a fost un spectacol adevarat. Trebuie sa vii la aceste meciuri sa sustii echipa favorita. Anul acesta, Orange a fost partenerul Campionatului Euro 2012 si a fost un lucru foarte important. Suntem alaturi de rugby din Moldova si cred ca impreuna vom depune efort pentru a ne califica cu echipa nationala in Cupele Europene la rugby.

Orange Moldova este mai aproape de sportivii moldoveni. De 5 ani, primul operator de telefonie mobila si internet 3G, sustine Federatia de Fotbal, iar in urma cu doi ani, a devenit partenerul general al Comitetului National Olimpic si al Federatiei de Rugby din Moldova.