21.08.2012 toate
Bine ati venit pe planeta Abonament

Cei care aterizeaza in aceasta toamna impreuna cu Orange pe planeta Abonament descopera oceane generoase de comunicare, mega navigare pe internet si rasfat cu dublu mesaje in optiunile SMS.



Acum este timpul noilor prieteni! La alegerea planetei Abonament Pantera sau Delfin, inclusiv de la 50 lei, fiecare primeste posibilitati de comunicare gratuita pe un an intreg:

1000 minute pentru apeluri in retea
+
1000 SMS nationale
+
1000 MB

Cadou de bun venit se ofera si celor care aleg abonamentul Fluture:

480 minute in retea
+
480 SMS nationale
+
480 MB

Minutele, mesajele SMS si MB sunt distribuiti pe un an intreg, astfel in fiecare luna clientul beneficiaza de posibilitatea de a suna, scrie si naviga gratuit.

Oferta valabila la conectare sau transfer de la PrePay la Abonament, in perioada 21.08 – 12.11.2012.
1000 minute, 1000 SMS si 1000 MB sunt distribuiti pe un an – in fiecare luna cate 85 minute in retea, 85 SMS nationale si 85 MB trafic Internet mobil, iar cu abonament Fluture, respectiv cate 40 minute, 40 SMS si 40 MB. Minutele, SMS si MB gratuiti sunt valabili 30 zile, nu se transfera de pe o luna pe alta si nu sunt valabili in roaming.


Internet Mobil pentru mega navigare

Optiuni Internet Mobil pentru 3 zile, 10 zile sau o luna

Pe planeta Abonament la dispozitia clientilor sunt optiuni Internet Mobil pentru diverse necesitati.

Pentru cei care utilizeaza internet mobil ocazional, este perfecta optiunea Internet Mobil 200 MB pentru 3 zile, la doar 10 lei.

Iar pentru a naviga in voie pe internet de pe telefonul mobil, pot fi activate optiunile de durata mai lunga:



Cu optiunile lunare, navigarea pe internet este avantajoasa si dupa consumarea traficului inclus, cu doar 90 bani pe MB, pana pe 31.12.2012


Pentru cei care prefera SMS

Uneori discutiile lungi pot fi usor inlocuite cu mesaje scrise. Alegerea in favoarea comunicarii prin mesaje asigura prezenta on-line in timpul sedintelor sau orelor, permite transmiterea mesajelor catre mai multi prieteni simultan si impartasirea instanta a emotiilor.

Acum, optiunile SMS de la Orange, includ un numar dublu de mesaje in retea, la acelasi pret.

Pentru activarea optiunilor SMS formati *100*11#.



Toti doritorii de a descoperi planeta Abonament sunt asteptati cu mult drag in toate magazinele si punctele de vanzare Orange Moldova