28.08.2012 toate
Compania Orange Moldova a premiat castigatorii Jocurilor Olimpice 2012

Orange Moldova a inmanat cadouri de pret reprezentantilor RM la Jocurile Olimpice din Londra. Evenimentul a avut loc intr-o atmosfera festiva in incinta Orange Studio.


Un parteneriat de succes

Deja al doilea an Orange Moldova detine parteneriatul general al Comitetului Olimpic National, cat si a participarii echipei RM in cadrului Jocurilor Olimpice de la Londra 2012.

In mare parte gratie implicarii si suportului Orange Moldova, echipa nationala a avut mai multe posibilitati pentru o prestatie demna in cadrul Jocurilor Olimpice din capitala Marii Britanii.


Nicolaie Juravschi, Presedintele Comitetului National Olimpic: Compania Orange este pentru al doilea an consecutiv partener al echipei olimpice. Ne bucuram mult si este o buna pilda si pentru alte companii. Sportivii, cei care reprezinta tara peste hotare trebuie sustinuti si aici si in pregatire si in dezvoltarea lor pentru a evolua cu succes.


Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: Orange este un sustinator fidel al sportului din Republica Moldova. Pe parcursul mai multor ani, am realizat mai multe proiecte frumoase impreuna cu Federatia de Fotbal din Republica Moldova. Acum un an, am anuntat despre parteneriatul cu Federatia de Rugby care demonstreaza rezultate semnificative in cadrul competitiilor internationale si parteneriatul general al Comitetului Olimpic din Republica Moldova. Aceste investitii majore ale companiei noastre reconfirma inca o data responsabilitatea noastra atat fata de cele peste 2 milioane de clienti Orange, cat si fata de societate. Speram ca gratie sustinerii noastre, sportivii moldoveni vor avea mai multe rezultate frumoase la Jocurile Olimpice si vom reusi impreuna sa promovam si sa educam in societate atasamentul pentru activitatile sportive.’

9 sportivi care au avut o prestatie demna la Jocurile Olimpice din acest an au primit de la Orange cate un telefon mobil, iar premiantii de bronz sau ales cu cate o planseta ultramoderna iPad2.


Cristina Iovu, premianta de bronz la Jocurile Olimpice 2012: Pentru mine acest cadou este foarte semnificativ. Acesta denota faptul ca sportivii de performanta sunt apreciati, in plus eu deja de mai mult timp ma ghindeam sa-mi procur o asemenea planseta si ma bucur nespus ca Orange mi-a realizat visul.

Parteneriatul companiei Orange cu Comitetul National Olimpic presupune suport in organizarea Curselor Olimpice 2011-2012, asigurarea cu echipament si acoperirea cheltuielilor de transport pentru echipa nationala care a participa la Jocurile Olimpice de la Londra 2012, cat si acordarea de premii pentru sportivii olimpici.