06.09.2012 toate
Orange Cinema Tour

Vara aceasta compania Orange Moldova si Alianta Franceza au organizat in premiera pentru tara un eveniment inedit Orange Cinema Tour. Evenimentul s-a desfasurat in lunile iulie - august anul curent, in 7 localitati urbane.

Pentru Orange a devenit deja o frumoasa traditie de a promova evenimentele culturale in capitala republicii si in afara acesteia. Aceste activitati isi propun sporirea culturii si a divertismentului in centrele regionale ale Moldovei.

Liudmila Climoc, Director General Orange: "Am lansat acest proiect minunat pentru a face serile de vara mai interesante si mai distractive pentru toata familia. Ne bucura nespus de mult faptul ca circa 50 de mii de persoane din diferite regiuni ale tarii au avut parte de un week-end de neuitat in care am organizat vizionarea comuna in aer liber a celor mai bune filme de productie franceza, dar nu numai. Am pregatit oferte speciale pentru fiecare regiune. De asemenea, evenimentul a fost insotit de prestatia artistilor Orange, activitati distractive si multe surprize pentru cei prezenti la manifestare. Prin acest proiect ne dorim sa contribuim la dezvoltarea culturala regionala si sa promovam operele de valoare ale cinematografiei franceze."

Este un proiect inedit si frumos, - a mentionat Igor Grozavu, primar de Drochia. Chiar aducem profunde multumiri companiei "Orange", pentru faptul ca am fost inclusi in lista oraselor "Cinema-Tour"-ului. Cat ne priveste, ne-am straduit si am depus eforturi ca sa organizam o sarbatoare deosebita, pentru ca locuitorii orasului Drochia sa memoreze frumusetea unui eveniment de exceptie, desfasurat in orasul natal.

Evenimentele au fost completate de distractii, concursuri, mult zambet si emotii pozitive. In cadrul acestora compania "Orange" a pus la bataie zeci de premii. Totodata, in urma tragerii la sorti, unii au avut marele noroc de a urca "la bordul" balonului Orange.

Irina Panzari din Ungheni, castigatoarea unui telefon mobil: "Posibilitatea sa vizionezi in aer liber un film bun, este o idee super. Dar sa mai si castigi un cadou, este ceva nemaipomenit."
Iar Alexandru Popov, detinatorul tabletei “Orange Tahiti" din Drochia, a hotarat ca premiul castigat sa-l ofere fiicei, care cu siguranta, "stie cum sa-l utilizeze".

Orange Cinema Tour a oferit locuitorilor din regiuni un weekend minunat, deosebit si irepetabil, ce a adus in sufletelor tuturor celor adunati in jurul Orange, clipe de neuitat.