17.09.2012 toate
Solutii Orange pentru o afacere eficienta

Compania Orange Moldova a fost partenerul festivalului de masini BMW, care s-a desfasurat sambata la Vadul lui Voda. Traseul parcurs de cele 40 de vehicule care au participat la eveniment a fost proiectat pe un ecran mare, cu ajutorul navigatorului GPS, montat in unul din vehicule. Noul produs Orange va permite celor impatimiti de motoare sa conduca mai usor si sa controleze mai eficient comenzile automobilelor. De asemenea, participantii la festival au avut la dispozitie si Internet WI-FI din reteaua Orange.

Noua optiune de control a automobilului, oferita de compania Orange Moldova, le permite soferilor sa gestioneze mai eficient toate sistemele masinii. Ei vor putea controla temperatura motorului si a masinii in general, turatiile propulsorului, precum si vor putea monitoriza mai clar regimul de viteza. Ultima optiune este utila nu doar soferilor, dar si conducatorilor acestora. Fara a iesi din birou, directorul poate vedea in timp real, de pe notebook sau smartphone, cu ce viteza se deplaseaza automobilul si unde se afla acesta.

ANATOLIE BULGARU, presales & M2M Manager: Servicul GPS monitorizare permite clientilor nostri ca sa poata monitoriza flota lor de masini. In ce loc se afla la moment in timpul de lucru. Pe langa fapul ca ea poate fi monitorizata poaze fi aflata cu ce viteza se misca, cat combustibil consuma. Prin utilizarea serviciului, clientii Orange pot avea o reducere de costuri pe parcuri de automobile de pana la 20 de procente.
Oamenii sunt multumiti de noul produs GPS Navigator implementat de compania Orange Moldova.”

Un alt produs prezentat de compania Orange este un modem Wi-FI, Huawei E5331. O simpla cartela introdusa in modem va ofera posibilitatea sa va bucurati pe tot parcursul calatoriei de acces la Internet Gratuit. In acest mod, clientul companiei nu pierde legatura cu familia, prietenii sau partenerii chiar si la pescuit sau picnic. Un alt avantaj este ca nou produs permite crearea unei retele wi-fi pentru opt persoane.

ANATOLIE BULGARU, presales & M2M Manager:Pasagerii unui automobil se pot bucura pe toata distanta parcursa de acces la internet. Respectiv in cadrul zonei de acoperire a retelei Orange. La echipamentul dat se pot conecta pana la opt utilizatori.”

Mai multe detalii despre acest serviciu pot fi gasite pe www.orange.md

Orange Moldova este cel mai mare operator de telefonie mobila din Republica Moldova care ofera atat servicii GSM, cat si servicii convergente pentru business de telefonie fixa, telefonie mobila si internet in banda larga.