03.10.2012 toate
Concert Seal la Chisinau


Detinatorul premiului Grammy, cintaretul si compozitorul Seal in premiera va concerta la Chisinau, in cadrul turneului sau european. Creatia sa intotdeauna cuprinde diverse genuri, si noul program care va fi prezentat la Chisinau, nu va fi o exceptie. Ca de obicei, Seal combina elementele stilurilor R'n'B, soul, rock, pop si altele.

Programul concertului lui Seal va include renumitele hituri "Kiss From A Rose" si "Don’t Cry", premiate cu Grammy, precum si "Love’s Divine". De asemenea, din eveniment nu vor lipsi melodiile de dans "Crazy" si "Killer". Precum si piesele din ultimele albume "Soul 2", inclusiv discul "Commitment", creat in 2010, in tandem cu celebrul maestru de muzica D. Foster. Cel din urma a colaborat lucrat cu Whitney Houston, Celine Dion, Paul McCartney si alte vedete renumite.

Concertul va avea loc la Palatul National pe 25 noiembrie 2012. Pretul la bilete variaza intre 500 si 1900 de lei si pot fi cumparate la Casele teatrului de Opera si Balet. Informatii la numarul de tel. 069 202 502

Orange - Partener al evenimentului