10.10.2012 toate
Vino la Hramul Chisinaului

Orange Moldova impreuna cu Primaria Municipiului Chisinau si in parteneriat cu Victoria Bank invita toti chisinauenii si oaspetii capitalie la Hramul Orasului.
Pe 14 octombrie, in Piata Marii Adunari Nationale, locuitorii si oaspetii capitalei impreuna cu invitatii speciali ai sarbatorii, artisti de zile mari, vor ura Chisinaului "La multi ani!"

Geta Burlacu, Vitalie Dani, Adrian Ursu, Nelly Ciobanu, Boris Covali si Catalin Josan vor canta cu foc cele mai frumoase melodii.

Surpriza serii, "Madonna" estradei romanesti, cea mai excentrica si talentata interpreta, care de la Maria Tanase incoace stie sa cante fara seaman "Marioara de la Gorj", si la fel de bine impreuna cu B.U.G Mafia - Loredana Groza.

Romanticul Catalin Josan impreuna cu Alex Calancea Band, pentru prima data intr-un concert live in Chisinau, va cinta in avanpremiera piese de pe noul album. Prestatia va fi sustinuta de un show incendiar cu participarea trupei de dans Just Friends si invitata speciala din Romania, Iuliana Puschila, finalista concursului Vocea Romaniei.

Dupa, Andreea Banica va incinge Piata in ritmuri disco.

La aniversarea de 576 de ani a Chisinaului ne vom bucura si de un impresionant foc de artificii, insotit de muzica.

Orange va fi prezent in PMAN cu magazine mobile Orange, traditionalul deja balon cu aer cald, WiFi gratuit si 99% reducere la apelurile in retea cu PrePay Magic Zone.

La multi ani Chisinau!

Va asteptam cu drag

Versiunea Desktop