14.10.2012 toate
Cardul co-brand de la Victoriabank si Orange


Astazi, 14 octombrie, 2012 Victoriabank si Orange, anunta lansarea noului card Visa, care este un produs bancar inedit, adresat in exclusivitate clientilor Orange Moldova.

Acest produs special este o premiera pentru piata locala. Cardul co-brand de la Victoriabank si Orange imbina avantajele unui card bancar si beneficiile telefoniei mobile, oferind detinatorilor noi posibilitati de utilizare.

Natalia Politov-Cangas, Presedinte BC "Victoriabank" SA: "Prima banca din Moldova, Victoriabank, pe parcursul dezvoltarii sale a pus un mare accent pe cultura utilizarii cardului, fiind cea care a adus primul card pe piata noastra. Astazi, impreuna cu Orange Moldova, pentru comoditatea clientilor nostri, lansam cardul co-branded Orange-Victoriabank. Acest card nu este doar rezultatul unui frumos co-branding, este reusita ambelor companii in tentativa de a le face clientilor lor cat mai multe surprize placute si utile. Cu acest card clientii nostri vor avea posibilitatea nu doar sa beneficieze de acele vaste game de servicii pe care le ofera un produs atit de mic cum este cardul, ci sa obtina bonusuri si cadouri din partea companiilor noastre. Ne bucuram pentru frumoasa colaborare care ofera clientilor nostri mai multe avantaje si beneficii in sfera telecomunicatiilor mobile."

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: "Acest card co-branded este un produs inovativ, dedicat in exclusivitate clientilor Orange. Ne-am propus acest parteneriat cu Victoriabank pentru a oferi clientilor nostri mai multe posibilitati de a primi acces la servicii utile, de ultima ora. Utilizarea acestuia de catre detinatori, ulterior, va genera primirea bonusurilor pentru servicii GSM si Internet. Ceea ce ofera astazi acest card clientilor nostri este doar un inceput, dupa care vor urma si alte surprize generoase din partea Orange si Victoriabank."

Astfel, clientii Orange care detin un card co-brand se vor bucura de toate avantajele serviciului SMS banking la preturi speciale:

  • achitarea serviciilor comunale la pretul unui sms obisnuit;
  • reincarcarea contului Orange, direct de pe telefonul mobil, utilizand sumele de care dispun in contul de card;
  • Alte posibilitati de plata includ: achitarea serviciilor Internet, cablu TV si telefonie fixa etc.

De asemenea, la orice plata cu acest card, fie pe internet, la magazin sau chiar la extragerea banilor de la bancomat, clientii vor primi gratuit alerte sms, care ii vor tine la curent cu orice miscare in contul de card.

Toate aceste beneficii sunt disponibile atat in Moldova, cat si in Roaming.

Pentru a folosi aceste facilitati de pe telefonul mobil Orange 24 din 24, detinatorii cardului co-brand pot activa serviciul SMS banking la orice bancomat Victoriabank. Tarifele preferentiale pentru serviciul SMS banking sunt oferite doar detinatorilor cardului co-brand.

Cardul virtual Visa

Exclusiv de la Victoriabank, pentru plati sigure pe Internet, detinatorii cardului co-brand beneficiaza si de cardul virtual Visa. Cardul virtual Visa ofera siguranta suplimentara si ajuta la evitarea riscurilor de divulgare a datelor cardului real la achitarea cumparaturilor pe Internet.

Cardul co-brand functioneaza in sistemul international de plati Visa si este disponibil in 2 optiuni: Visa Electron (card de debit) si Visa Gold* (card de credit). *Cardul co-brand Visa Gold poate fi obtinut doar cu avizul Victoriabank, la indeplinirea conditiilor necesare creditarii.

Clientii Orange pot solicita cardul co-brand atat la reprezentantele Victoriabank, cat si la orice magazin direct Orange. Dupa depunerea cererii, clientii isi vor putea primi cardul la cea mai apropiata filiala Victoriabank, in decurs de cel mult 4 zile pentru Chisinau si 8 zile pentru alte orase din Moldova.

Timp de 6 luni, pana la 14 aprilie inclusiv, clientii Orange pot obtine si incerca gratuit avantajele cardului co-brand Visa Electron, fara sa achite taxe de eliberare si de deservire lunara, atat pentru cardul co-brand propriu-zis cat si pentru cel virtual.