15.10.2012 toate
Operatiuni bancare direct de pe telefonul tau mobil - SMS-banking de la Orange si Victoriabank


In premiera pentru piata de telecomunicatii si cea bancara din RepublicaMoldova, companiile Orange Moldova si Victoriabank lanseaza unul din cele mai solicitate servicii la nivel international – SMS-banking.

Cu ocazia Hramului orasului Chisinau, liderul pietei de telecomunicatii si prima banca din Moldova au organizat o conferinta de presa la care au fost prezenti managerii companiilor sus mentionate, reprezentantii Visa International, precum si cei ai Bancii Nationale a Moldovei. In cadrul evenimentului, Dna Liudmila Climoc, Directorul General al Companiei Orange Moldova si Natalia Politov-Cangas, Presedintele BC "Victoriabank" SA au efectuat prima achitare a unei facturi pentru serviciile comunale direct de pe telefonul mobil.

Dna Natalia Politov-Cangas a declarat ca noul serviciu va oferi posibilitatea receptionarii alertelor sms la orice intrare si iesire din contul de card al abonatilor Orange, fie ca acestia vor primi sau extrage bani de pe cont, sau au efectuat o extragere de bani de la bancomat. In premiera, clientii acestor companii vor putea achita facturile pentru serviciile comunale, cablu TV, Internet, dar si sa-si reincarce contul telefonului mobil, expediind un simplu sms.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: "In premiera pentru Moldova, impreuna cu Victoriabank lansam serviciul SMS-banking. Acest serviciu ofera posibilitatea de a dirija toate conturile de card de pe telefonul mobil, 24 din 24, indiferent de locul unde va aflati: la vila, in vacanta, peste hotare sau acasa. Acum, fara conexiune la internet, doar prin SMS, clientii Orange pot achita servicii si facturi direct de pe telefonul mobil. Este un produs inovativ, dedicat in exclusivitate clientilor Orange si Victoriabank pentru a le face viata mai confortabila si mai sigura. Deja ne-am convins de faptul ca clientii Orange utilizeaza intens serviciile inovative de la Orange. SMS-banking este inca un pas semnificativ pentru depasirea barierei digitale, pe care il facem astazi, pentru a oferi clientilor nostri, indiferent de locul unde locuiesc, cele mai inovative, utile, dar, totodata, si accesibile in utilizare servicii."

Natalia Politov-Cangas, Presedinte BC "Victoriabank" SA: "Victoriabank a demonstrat de nenumarate ori ca este in pas cu noile tehnologii. Pentru comoditatea clientilor nostri, impreuna cu Orange Moldova, ne-am propus sa combinam serviciile noastre si sa lansam o noua etapa in era tehnologiilor bancare si a telecomunicatiilor. De aceasta data am reusit sa aducem pe piata un serviciu atat de bine cotat in lume, servicii bancare direct de pe telefonul mobil. Clientului nu-i trebuie decat cateva clipe ca printr-un simplu sms sa-si verifice balanta contului de card, sa aiba notificari la iesirea si intrarea banilor in contul sau de card, sa achite facturi, servicii pe care pana acum le putea achita la ghiseele bancii sau la bancomatele Victoriabank. Clientii nostri sunt obisnuiti deja cu faptul ca cardurile Victoriabank contin cea mai vasta gama de optiuni bancare, care pot fi efectuate la orice ora, in orice colt al lumii. Acum acesta o pot face si de pe telefoanele lor mobile."

Informatii detaliate despre noul serviciu puteti afla in toate subdiviziunile Victoriabank si magazinele Orange sau le gasiti pe site-urile www.victoriabank.md si www.orange.md.