16.10.2012 toate
Fotbalul se schimba cu Orange

Orange si fotbalul - un parteneriat de succes

Vineri, 12 octombrie, la noi acasa, Nationala de fotbal a R. Moldova a reusit doar un egal in fata echipei ucrainene. Acesta este al treilea meci din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2014. In urma acestuia tara noastra reuseste sa acumuleze primul punct.

Mickael Faure, Director De Marketing si comunicare Orange Moldova: "Orange Moldova este un sustinator si promotor fidel al fotbalului. Fiind un fan declarat al fotbalului, Orange continua sa participe la dezvoltarea acestui joc. Impreuna cu Federatia Moldovei de Fotbal (FMF) deja al cincilea an, compania sustine organizarea evenimentelor legate de sportul preferat al moldovenilor. SI acest meci care face parte din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2014 a adus multe emotii pozitive microbistilor din Moldova.”

Pana in prezent, Orange a animat evenimente din domeniul fotbalului, cum ar fi Euro 2004, Cupa Liceelor la Fotbal "Gura Cainarului", Cupa Nationala a Moldovei si Campionatul Mondial 2006, Campionatul Mondial 2010, EURO 2012.