16.10.2012 toate
De 5 ani sarbatorim impreuna Hramul OrasuluiMuzica de calitate pe placul tuturor, vedete locale si internationale pe o scena enorma dotata cu sunet, lumini si ecrane de ultima generatie si spiritul de sarbatoare au incins centrul capitalei in seara de Hram.

Zeci de mii ii de umbrele au inundat Piata Marii Adunari Nationale, iar dispozitia buna a dominat in pofida timpului ploios.
Astfel, gratie suportului acordat de Orange, in calitate de partener general, si Primaria Municipiului Chisinau, cat si a partenerului Victoriabanc, capitala a avut parte de un spectacol de zile mari la cea de-a 576-a aniversare.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: "Orange Moldova este mandra de faptul ca cinci ani consecutiv sarbatoreste impreuna cu toti chisinauenii Hramul orasului. Este cel mai important eveniment al capitalei si suntem fericiti ca aducem tuturor multa dispozitie buna.

In fiecare an ne straduim impreuna cu Primaria Municipiului Chisinau si partenerul nostru Victoriabank sa organizam un spectacol muzical inedit. Orange ofera servicii de calitate, organizeaza cele mai tari concerte si investeste cel mai generos in proiecte sociale.
Prin sustinerea acestui eveniment ne propunem sa pastram traditiile si ne asiguram viitorul. La multi ani tuturor chisinauienilor, la multi ani Chisinau! "

Loredana Groza, cintareata, Romania: "Va urez la multi ani! Sa ramaneti mereu tot atat de sinceri si emotivi, dornici de sarbatori frumoase. Mi-a placut enorm publicul de la Chisinau si multumesc organizatorilor pentru faptul ca m-au invitat si sunt aici dupa 11 ani. La multi ani Chisinau!’
Nu mai putin a surprins publicul si tanarul Catalin Josan, care a este pentru prima data in Chisinau intr-un concert open air, live, impreuna cu Alex Calancea Band si a cintat in avanpremiera piese de pe noul album.

Catalin Josan, cintaret, Moldova: "Sunt nespus de fericit sa am aceasta prestatie, in aceasta seara, in aceasta piata inundata de oameni. Am pregatit show-ul si programul dat in exclusivitate pentru Hramul orasului. Am invitat trupa de dans Just Friends si pe Iuliana Puschila, finalista concursului Vocea Romaniei. Sper ca a fost un spectacol pe cinste. Multumesc partenerilor pentru faptul ca ne-au ajutat sa avem aceasta prestatie astazi."

Surpriza serii a fost Alexander Rybak, invitat special al Primariei municipiului Chisinau, care a adus in Piata emotiile Eurovison-ului 2009, interpretand renumita piesa de basm "Fairytale".

Seara a culminat cu un foc de artificii, dupa care in scena a iesit Andreea Banica.