05.11.2012 toate
Castiga bilete la concertul lui Seal

Cu Tonuri de Asteptare ai ocazia sa castigi 2 bilete la concertul lui Seal din 25 noiembrie, la Palatul National. Descarca melodia care iti place (pret 15 lei) si vei fi inclus automat la extragerea din 22 noiembrie. Mai multe tonuri - mai multe sanse de castig.

Cum poti descarca un ton de asteptare?

Tonuri de asteptare poti descarca accesind tonuri.orange.md. Aalege un ton care iti place, sunand la 3000 (1leu/min) sau trimitind codul tonului la numarul scurt 3000 (1.2 lei/SMS pentru clientii PrePay). Codurile tonurilor le gasesti la fel pe tonuri.orange.md.

Perioada concursului: 5 – 21 Noiembrie

Premii: 15 castigatori vor primi cate 2 bilete.

Extragerea: 22 Noiembrie.

Mai multe detalii in Regulament



Raspunde la intrebari si acumuleaza punte!

Expediaza un SMS cu textul SEAL la numarul 1717. Pretul unui SMS este de 5 lei. Mai multe mesaje, mai multe sanse sa cistigi bilete.

Castigatorul, care a acumulat cele mai multe puncte va primi 2 bilete la parter, urmatorii 10 de castigatori, vor intra in posesia a cite 2 bilete la balcon.

Perioada concursului: 05 noiembrie – 21 noiembrie 2012.

Atentie la fraude! Acest concurs este desfasurat de Orange Molova. Conditiile de participare sunt expuse in Regulamentul Concursului. In cazul in care se solicita informatii referitoare la conturi bancare, parole personale sau coduri de reincarcare, fie ti se solicita sa tastezi pe telefon diverse coduri pentru a confirma ca esti de acord sa primesti un premiu, te rugam sa ignori mesajele date, fie apeleaza Serviciul Clienti Orange la numarul 777.

Mai multe detalii in Regulament

Castigatori:
Buhai Dumitru, Ucrainet Tatiana, Stici Natalia, Ivasco Stefan, Paniuschina Victoria, Sadovnic Iurie, Corovin Andrei, Turcanu Dumitru, Maranda Ecaterina, Ciumac Svetlana, Frunze Snejana