07.11.2012 toate
Orange lanseaza platforma online a programului sau de RSC

Compania Orange anunta lansarea platformei online a programului sau de Responsabilitate Social-Corporativa (RSC) - csr.orange.md, intr-un format usor accesibil si interactiv.

Liudmila Climoc, Director General, Orange Moldova: "Aceasta interfata electronica contine rubrici interesante si utile, care permit o navigare mai usoara si asigura o informare deplina despre viziunea, obiectivele, proiectele si rezultatele companiei Orange in calitatea sa de actor social responsabil. Ne dorim ca prin aceasta prezentare electronica sa asiguram programului nostru de CSR o transparenta mai mare si sa dezvoltam o modalitate mai eficienta de interactionare cu societatea civila in privinta crearii de parteneriate durabile si implementarii de proiecte utile."

Pagina csr.orange.md contine informatii despre strategia RSC a companiei, viziunea Orange vizavi de relatia cu stakeholderii sai, principiile de etica dupa care se ghideaza in activitatea sa de zi cu zi si standardele adoptate care confirma caracterul social si responsabil al companiei. De asemenea, pe csr.orange.md poate fi gasita si viziunea Orange despre atitudinea fata de mediul inconjurator si colectarea separata a deseurilor. Rubrica "Ne pasa" prezinta programul de voluntariat al companiei Orange lansat in 2010 si angajamentul voluntarilor fata de obiectivele propuse de acest program. Sectiunea "Filantropie" face trimitere la site-ul Fundatiei Orange Moldova unde sunt prezentate domeniile de suport ale fundatiei si rezultatele proiectelor obtinute pana in prezent.

Platforma csr.orange.md este foarte informativa si gratie rubricii "Proiecte" unde sunt descrise succint majoritatea proiectelor realizate in cadrul programului de Responsabilitate Social - Corporativa al companiei Orange incepand cu anul 2007.

Formularul "Solicitare sustinere" este un instrument actual si util de interactiune cu stakeholderii. Aici pot fi propuse proiecte spre sustinere in unul din domeniile de suport ale programului RSC sau ale Fundatiei Orange Moldova, prin completarea tuturor rubricilor formularului in versiune electronica. Astfel, compania Orange este deschisa spre examinarea ideilor de proiecte in unul din urmatoarele domenii-cheie:

  • Incluziune digitala
  • Promovarea dialogului de responsabilitate social-corporativa
  • Dezvoltare economica si sociala locala

Fundatia Orange Moldova sustine proiecte in domeniile:

  • sanatate si dizabilitati
  • educatie
  • cultura

Va indemnam sa urmariti rubrica "Noutati" unde sunt postate in timp real toate noutatile cu privire la proiectele sociale ale companiei Orange si Fundatiei Orange Moldova insotite de poze sau video.

Descoperiti si explorati pagina csr.orange.md pentru a cunoaste viziunea si obiectivele Orange in domeniul Responsabilitatii Social-Corporative si a gasi tangente in vederea unei eventuale colaborari in scopul dezvoltarii economice si sociale a Republicii Moldova.


Despre Orange

Caracterul social responsabil al companiei Orange se manifesta prin investitiile facute in domeniul deservirii clientilor, calitatii si serviciilor inovative accesibile pentru toti locuitorii Republicii Moldova, prin dezvoltarea unei strategii responsabile orientate catre clienti, parteneri, furnizori, angajati si societate, precum si prin contributia la dezvoltarea societatii in cadrul proiectelor de filantropie corporativa ale Fundatiei Orange.

Cu proiectul sau industrial, "Conquest 2015", Orange se adreseaza simultan angajatilor sai, clientilor si actionarilor, la fel ca si societatii in care activeaza compania, printr-un set de actiuni concrete. Aceste angajamente sunt exprimate printr-o viziune noua a resurselor umane pentru angajati; prin implementarea unei infrastructuri de retea in baza careia Grupul va construi viitoarea sa crestere; prin ambitia Grupului de a oferi o experienta a clientilor superioara, in particular datorita deservirii de o calitate imbunatatita; si prin accelerarea dezvoltarii internationale.