12.11.2012 toate
Orange incurajeaza investitiile in Republica Moldova

Pe 8-9 noiembrie 2012, in incinta Leogrand Hotel & Convention Center s-a desfasurat "Forul oamenilor de afaceri din Romania in Republica Moldova". Obiectivul acestui eveniment este de a intensifica fluxurile investitionale in Republica Moldova, prin atragerea atentiei investitorilor straini asupra Moldovei, ca destinatie favorabila investitiilor, de facilitare a dialogului intre investitori si companiile locale, identificare si promovare a proiectelor investitionale, precum si focusare a atentiei investitorilor asupra unor sectoare concrete ale economiei nationale.

La eveniment au participat dl. Valeriu Lazar, Viceprim-ministru, ministru al economiei, dna Cristina Harea, Presedintele Camerei Americane de Comert, Excelenta Sa, dl. William Moser, Ambasadorul SUA in RM, Excelenta Sa, dl. Marius Lazurca, Ambasadorul Romaniei in RM, alti oficiali, reprezentanti ai investitorilor straini si locali si oameni de afaceri.

Compania Orange Moldova a participat la eveniment in calitate de sponsor si sustinator al forului.

Andrei Preasca, Directorul Vanzari Corporative si Servicii Post-vanzari Orange Moldova: "Compania Orange Moldova incurajeaza investitiile in RM prin oferirea antreprenorilor care sunt pe calea initierii unui business, solutii complexe de telecomunicatii pentru acoperirea nevoilor de comunicare, care sunt primordiale in orice afacere. De aceea suntem astazi prezenti aici pentru a sustine investitorii si de a le demonstra ca Orange le poate asigura o calitate inalta a serviciilor de telefonia mobila, fixa, internetului prin fibra optica si cel mobil."

In cadrul evenimentului, au fost prezentate solutii si servicii de voce mobila si fixa, internet mobil si fix pentru oamenii de afaceri prezenti la eveniment.

De asemenea, pentru investorii din Romania si companiile din RM, a fost o surpriza placuta, prezentarea ultimei inovatii in premiera mondiala, si anume, apelurilor internationale intre Moldova si Romania in calitate HD lansate recent de catre Orange Moldova in colaborare cu Orange Romania. HD voice ofera posibilitatea clientilor Orange Moldova si Orange Romania de a vorbi cu partenerii, colegii sai din Romania la o calitate foarte inalta a sunetului, de parca ar fi chiar langa ei. Participanti la Forum au avut ocazia de a testa personal apelurile in calitatea HD cu ajutorul smartphone-urilor oferite de catre Orange pentru acest scop. Iar internetul mobil de viteza inalta de la Orange a putut fi testat cu ajutorul iPad-urilor care puteau fi testate personal de orice doritor.

Orange ofera solutii complexe pentru afaceri

Stim din proprie experienta cat de importanta este comunicarea pentru a reusi in afaceri. De aceea, la Orange aveti la indemana solutii pentru a fi mereu in contact cu partenerii de afaceri si colegii. Venim cu solutii complexe pentru eficientizarea business-ului, si anume solutii mobile, solutii de internet fix si voce fixa. Toata gama de servicii pentru comunicarea in afaceri va este oferita de catre un singur furnizor, ceea ce este comod si eficient.

Servicii voce
Oferta Pro - un abonament corporativ
Alegeti oferta Pro pentru angajatii Dumneavoastra si beneficiati de tarife reduse pentru convorbirile mobile spre orice directie. In dependenta de necesitatile de comunicare, decideti ce abonament va utiliza fiecare angajat in parte. In plus, daca activati serviciul CUG (grup inchis de utilizatori), convorbirile intre angajati devin mult mai ieftine.

  • 40 lei plata lunara
  • 30 minute incluse
  • 0,10 lei pe minut in cadrul grupului de angajati
  • 0,60 lei pe minut extra abonament cu clientii Orange
  • 1,20 lei pe minut extra abonament in alte retele nationale

Controlati personal cheltuielile de comunicare
Cu optiunea Cost Control decideti personal ce suma lunara doriti sa alocati fiecarui angajat in parte pentru telefonia mobila. In plus, angajatii pot sa-si reincarce individual contul pentru convorbiri suplimentare cu una din cartelele de reincarcare Orange Abonament de la 50 lei pana la 300 lei.

Abonament Business Nelimitat

La Orange stim ca in lumea dinamica a afacerilor comunicarea cu partenerii si colegii este un element important in activitatea de zi cu zi. Cu abonamentele Business Nelimitat comunicati cat aveti nevoie cu toti clientii Orange in timpul orelor de lucru, cuprinse intre 8:00 si 20:00, de luni pana vineri. Acum perioada a fost extinsa cu 2 ore, de la 6 la 8 seara.
In plus, primiti minute pentru convorbiri cu utilizatorii altor retele nationale si internationale, si cu clientii Orange in afara orelor de lucru, la fel le puteti utiliza pentru mesaje scrise SMS si mesaje multimedia MMS.
La fel, fiecare abonament include trafic mobil gratuit, ca sa aveti mereu acces la internet pe telefonul mobil, sa primiti e-mailuri in timp real sau sa accesati informatii si documente, chiar daca nu sunteti in birou.

Servicii internet fix

Viteza fibrei optice de la Orange este disponibila pentru firmele mici si mijlocii in principalele orase ale tarii. Puteti alege intre pachetele Internet Pro 500 si Internet Pro 500 Trafic. Cu fiecare abonament nou cu o durata minima a contractului de 24 luni primiti cadou - conectare gratuita si WiFi router. Si aceasta nu e tot. Alegeti oricare abonament Internet Pro si va bucurati de abonament la jumatate de pret, deoarece aveti 50% reducere in fiecare luna, pana la sfarsitul anului.

Conectati-va la internet prin fibra optica de la Orange acum ca sa beneficiati de oferta cat mai mult timp.

Dupa o expertiza profesionista a infrastructurii din oficiul dumneavoastra, tinand cont de specificul activitatii, va vom prezenta oferta potrivita pentru afacerea dumneavoastra, ce valorifica sa maxim posibilitatile de a face economii.

Pentru mai multe informatii, apelati Serviciul Clienti Corporativi la numarul 700 de pe telefonul mobil Orange sau 022 977700 de pe un telefon fix.