16.11.2012 toate
12.12.12 - Orange Music prezinta: DAN BALAN intr-un grandios concert la Chisinau

Dupa o pauza de doi ani, renumitul interpret revine acasa pentru a-si bucura ascultatorii atat cu cele mai tari hituri ale sale, cat si cu piese recente, care au cucerit milioane de inimi din intreaga lume.

Starul international, nominalizat la GRAMMY Awards, DAN BALAN, va prezenta pe scena Palatului National super-hiturile care l-au facut cunoscut in intreaga lume: "Chica Bomb", "Justify Sex", "Лепестками слез", "Freedom", "Лишь до утра","Люби", dar si piese care vor fi interpretate in premiera. Concertul va fi insotit de un show grandios, care va fi prezentat in premiera la Moscova. Pentru a avea in scena un spectacol de calitate, conceptul show-ului a fost elaborat de catre unul din cei mai renumiti regizori din Rusia, Roman Butcovskii, laureat al premiului ТЭФИ, academician al Academiei Televizate a Federatiei Ruse si unul din cei mai solicitati regizori contemporani. A regizat concerte sustinute de Paul McCartney, Elton John, Jose Carreras, Luciano Pavarotti.

Va asteptam cu mult drag in data de 12.12.12, ora 19.00, la Palatul National. Biletele pot fi gasite la casele Palatului National si ale Teatrului de Opera si Balet, din 20 noiembrie.

Va asteptam cu mult drag sa sarbatorim impreuna!