27.11.2012 toate
Raspunde la intrebari si acumuleaza puncte!

Castiga cite 2 bilete la concertul lui Dan Balan din 12.12.12, ora 19:00, care va avea loc la Palatul National "Nicolae Sulac".

Expediaza un SMS fara text la numarul 1717. Pretul unui SMS este de 5 lei.

Participantii care au raspuns corect la cele mai multe intrebari si au acumulat cele mai multe puncte vor fi desemnati castigatori.

Primii 20 castigatori vor intra in posesia a 2 bilete la concert.

Perioada concursului: 27 noiembrie – 9 decembrie 2012.

Atentie la fraude! Acest concurs este desfasurat de Orange Molova. Conditiile de participare sunt expuse in Regulamentul Concursului. In cazul in care se solicita  informatii referitoare la conturi bancare, parole personale sau coduri de reincarcare, fie ti se solicita sa tastezi pe telefon diverse coduri pentru a confirma ca esti de acord sa primesti un premiu, te rugam sa ignori mesajele date, fie apeleaza Serviciul Clienti Orange la numarul 777 .

Regulament


Победители конкурса «Отвечай на вопросы, собирай баллы и выиграй билеты на концерт Dan Balan»:
Михаела Босинчяну, Нина Мосеи, Вакулин Андрея, Берегой Василе, Ина Скрипник, Олга Солтан Питушкану, Бузи Алехандру, Олга Герман, Виорика Стурза, Мустеата Адриан, Марин Попович, Строготяну Лариса, Алехандру Дуса, Татиана Ткач, Бердан Диана, Снежана Мухамадеев, Вадим Коргенчя, Еугениа Главан, Алехандру Тихон, Бекер Полина