30.11.2012 toate
Orange – partener fidel al sportului

Ieri, 29 noiembrie, Comitetul National Olimpic a prezentat rezultatele concursului “Sportul si Femeia”, un concurs fotografic, in cadrul programului cu acelasi titlu, consacrat Jocurilor Olimpice de la Londra 2012.

In cadrul ceremoniei, Orange Moldova, in calitatea sa de partener general al Comitetului National Olimpic al Republicii Moldova, a premiat cele mai frumoase femei in sport, participante la Jocurile Olimpice de la Londra 2012: Zalina Marghieva, Elena Popescu, Svetlana Saenco. La fel, Orange a premiat femeile care stiu sa imbine arta sportului cu cea de a fi mama: Natalia Cerches si Margo Schitco.

Mickael Faure, Director Marketing si Comunicare:
"Orange este un partener fidel al sportului. Noi sustinem echipa nationala de fotbal, echipa de rugby iar in iunie 2011 am initiat acest frumos parteneriat cu Comitetul Olimpic. Sunt onorat de faptul ca astazi am inmanat premii celor mai frumoase femei din sportul moldovenesc si imi doresc ca numarul acestora sa fie in permanenta crestere, la fel ca si palmaresul performantelor pe care le ating".

Obiectivul major al acestui concurs a fost de a prezenta frumusetea si eleganta sportului, prin intermediul artei fotografice, a permite tinerilor sa descopere prin imagini tensiunea luptei sportive si impactul deosebit al fenomenului sportiv asupra tinerei generatii, in special, si asupra societatii, in general. Scopul concursului a fost acela de a atrage tinerele din orasele, raioanele si satele republicii in miscarea sportiva, a le cultiva pasiunea fata de sport.