11.12.2012 toate
Orange sustine inovatiile in domeniul eficientei energetice

Pe 7 decembrie 2012, in incinta Leogrand Hotel & Convention Center s-a desfasurat editia 2012 "Moldova Eco-Energetica". La ceremonia de premiere, la care a participat conducerea de varf a Republicii Moldova, ministri, ambasadori, reprezentanti ai organizatiilor internationale si ai mediul academic au fost premiate cele mai notabile realizari in producerea, transmiterea, distributia si consumul eficient de energie, in dezvoltarea si promovarea tehnologiilor moderne, a inovatiilor in domeniul energiei regenerabile si eficientei energetice.

Compania Orange Moldova a participat la eveniment in calitate de partener si sustinator.

Andrei Preasca, Directorul Vanzari Corporative si Servicii Post-vanzari Orange Moldova: "Suntem bucurosi sa fim astazi prezenti aici pentru a sustine si motiva acei antreprenori, care merg in pas cu timpul si tind la un viitor in care energia va fi folosita intr-un mod eficient si durabil. Compania Orange Moldova este intotdeauna un sustinator al inovatiilor, si de aceasta data venim sa oferim un premiu util in dezvoltarea afacerii pentru castigatorul la categoria "Cel mai bun proiect in energie din biomasa."

La ceremonia de premiere, Directorul Vanzari Corporative si Servicii Post-vanzari Orange Moldova, dl. Andrei Preasca a inmanat castigatorului la categoria "Cel mai bun proiect in energie din biomasa" companiei "Agrobiobrichet" SRL doua tablete performante Samsung Galaxy Tab 2 cu ecranul de 10.1".

Donoaga Oleg, Director adjunct "Agrobiobrichet" SRL: "In primul rand, sunt deosebit de bucuros ca eforturile noastre au fost apreciate si sustinute. As vrea sa aduc sincere multumiri companiei Orange pentru premiul valoros acordat companiei noastre. In afaceri e important sa fii mobil si sa ai toata informatia la indemana oriunde te-ai afla, de aceea tabletele vor fi de mare ajutor in aceasta privinta".

In cadrul evenimentului, au fost prezentate solutii si servicii de voce mobila si fixa, internet mobil si fix pentru oamenii de afaceri prezenti la eveniment.



Orange ofera solutii complexe pentru afaceri

Stim din proprie experienta cat de importanta este comunicarea pentru a reusi in afaceri. De aceea, la Orange aveti la indemana solutii pentru a fi mereu in contact cu colegii si partenerii de afaceri. Venim cu solutii complexe pentru eficientizarea business-ului, si anume solutii mobile, solutii de internet fix si voce fixa. Toata gama de servicii pentru comunicarea in afaceri va este oferita de catre un singur furnizor, ceea ce este comod si eficient.


Servicii voce

Oferta Pro - un abonament corporativ

Alegeti oferta Pro pentru angajatii Dumneavoastra si beneficiati de tarife reduse pentru convorbirile mobile spre orice directie. In dependenta de necesitatile de comunicare, decideti ce abonament va utiliza fiecare angajat in parte. In plus, daca activati serviciul CUG (grup inchis de utilizatori), convorbirile intre angajati devin mult mai ieftine.

  • 40 lei plata lunara
  • 30 minute incluse
  • 0,10 lei pe minut in cadrul grupului de angajati
  • 0,60 lei pe minut extra abonament cu clientii Orange
  • 1,20 lei pe minut extra abonament in alte retele nationale

Controlati personal cheltuielile de comunicare

Cu optiunea Cost Control decideti personal ce suma lunara doriti sa alocati fiecarui angajat in parte pentru telefonia mobila. In plus, angajatii pot sa-si reincarce individual contul pentru convorbiri suplimentare cu una din cartelele de reincarcare Orange Abonament de la 50 lei pana la 300 lei.


Abonament Business Nelimitat

La Orange stim ca in lumea dinamica a afacerilor, comunicarea cu partenerii si colegii este un element important in activitatea de zi cu zi. Cu abonamentele Business Nelimitat, comunicati cat aveti nevoie cu toti clientii Orange in timpul orelor de lucru, cuprinse intre 8:00 si 20:00, de luni pana vineri. Acum perioada a fost extinsa cu 2 ore, de la 6 la 8 seara.

in plus, primiti minute pentru convorbiri cu utilizatorii altor retele nationale si internationale, si cu clientii Orange in afara orelor de lucru, la fel, le puteti utiliza pentru mesaje scrise SMS si mesaje multimedia MMS.

La fel, fiecare abonament include trafic mobil gratuit, ca sa aveti mereu acces la internet pe telefonul mobil, sa primiti e-mail-uri in timp real sau sa accesati informatii si documente, chiar daca nu sunteti in birou.


Servicii internet fix

Viteza fibrei optice de la Orange este disponibila pentru firmele mici si mijlocii in principalele orase ale tarii. Puteti alege intre pachetele Internet Pro 500 si Internet Pro 500 Trafic. Cu fiecare abonament nou cu o durata minima a contractului de 24 luni, primiti cadou – conectare gratuita si WiFi router. Iar daca detineti si abonament de telefonie mobila de la Orange, primiti in plus bonus 2000 de lei, care poate fi utilizat la procurarea telefoanelor, tabletelor si acesoriilor in unul din magazinele Orange.

Conectati-va la internet prin fibra optica de la Orange acum ca sa beneficiati de oferta cat mai mult timp.

Dupa o expertiza profesionista a infrastructurii din oficiul Dumneavoastra, tinand cont de specificul activitatii, va vom prezenta oferta potrivita pentru afacerea Dumneavoastra, ce valorifica la maxim posibilitatile de a face economii.

Pentru mai multe informattii, apelati Serviciul Clienti Corporativi la numarul 700 de pe telefonul mobil Orange sau 022 97770 de pe un telefon fix.