13.12.2012 toate
Spectacol incendiar sustinut de Dan Balan la Chisinau!

Compania Orange Moldova a sustinut concertul lui Dan Balan si a lansat Iphone 5 in magazinele Orange
Dan Balan a fost primul norocos care s-a bucurat de iPhone 5 din partea Orange Moldova, dupa ce, in seara zilei magice de 12.12.12, artistul moldovean a incendiat Chisinaul, intr-un concert de zile mari la Palatul National "Nicolae Sulac". Astfel, Dan Balan a devenit primul detinator al unui iPhone 5, care apare pe piata Republicii Moldova astazi, 14 decembrie, in toate magazinele Orange Moldova.

La invitatia Orange Moldova, dupa o pauza de doi ani, renumitul interpret Dan Balan a revenit acasa pentru un concert grandios, pe durata caruia si-a bucurat fanii atat cu cele mai tari hituri ale sale, cat si cu piese recente, care au cucerit milioane de inimi in toate colturile lumii. Prin urmare, cu prilejul acestui concert extraordinar, Orange Moldova i-a oferit cantaretului, in premiera, primul dintre telefoanele iPhone 5, care vor fi lansate pe piata autohtona astazi, in toate magazinele Orange Moldova.
La randul sau, Dan Balan a fost placut surprins de cadoul oferit de Orange Moldova si a remarcat ca seara a devenit si mai exceptionala, datorita acestei surprize originale.

Mickael Faure, Director Marketing si Comunicare, Orange Moldova: "Suntem foarte mandri sa anuntam lansarea oficiala a telefonului iPhone 5, care este disponibil de astazi in toate magazinele Orange. Acest telefon este compatibil cu tehnologia HD voice, ceea ce ofera o calitate inalta a sunetului atunci cand se efectueaza apeluri de pe un telefon HD catre altul care suporta aceasta tehnologie. Acum, aceasta posibilitate exista si pentru a discuta in standard HD si cu prietenii si rudele din Romania. Oferta pentru iPhone 5 este una foarte generoasa, pretul telefonului, disponibil si in rate , plus pana la 2000 MB, 200 SMS, 200 MMS si 20 ore Live TV gratuit timp de 1 an.

De asemenea, interpretul s-a aratat fericit ca a revenit acasa dupa mai multi ani petrecuti in strainatate si a oferit spectatorilor un show grandios. " Concertul a fost magic si mi-a facut o placere extraordinara sa vin sa concertez in Republica Moldova. Mai mult, m-am bucurat sa vad fetele fericite din sala si am primit, astfel, o caldura deosebita de la oameni ", a spus Dan Balan.
In sustinerea celor spuse de artistul Dan Balan vin si spectatorii, care, de la mic la mare, au dansat si au aplaudat pe parcursul celor doua ore de concert. Astfel, neobositi, cei prezenti in sala au interpretat, alaturi de Dan Balan, toate hiturile acestuia. "Stiu ca prietenei mele ii plac foarte mult piesele lui Dan Balan si am decis sa-i fac o surpriza. De aceea, am cumparat bilete la acest concert deosebit. Atmosfera este incredibila", a mentionat Ruslan Plamadeala.

Chiar si copiii din sala au fost energizati de hiturile interpretului si au dansat entuziasmati, asteptand cu nerabdare autografe de la Dan Balan. "Mi-a placut foarte mult concertul, a fost interesant. Nu sunt prima data la concertul lui Dan Balan, deoarece ador piesele lui", a spus Francesca de 12 ani, in timp ce dansa pe ritmul melodiei "Dragostea din tei", ultima din repertoriul artistului moldovean.
Colaborarea dintre compania Orange si interpretul Dan Balan a inceput acum 5 ani. Orange Moldova a organizat mai multe evenimente cu participarea lui Dan. Primul operator de telefonie mobila si Internet este la a doua colaborare cu Dan Balan in ceea ce priveste editarea unui CD exclusiv pentru clientii Orange.