21.12.2012 toate
deschiderea expozitiei de fotografii "Un monde en partage" si a Oraselului de Craciun Orange

Atmosfera de sarbatoare a cuprins centrul capitalei. Pentru al doilea an consecutiv, Directorul general al Companiei Orange Moldova, Liudmila Climoc, si primarul general al capitalei, Dorin Chirtoaca, au aprins luminitele in oraselul de poveste Orange, amenajat in scuarul Catedralei si au anuntat deschiderea expozitiei de fotografii "Un monde en partage", care a ajuns la cea de-a patra editie.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: " Ne bucura faptul ca astazi cu noi sunt colegii, dar si partenerii cu care am muncit in anul 2012 pentru a fi inovativi dar si utili, pentru a face viata mai usoara si mai interesanta pentru toti locuitorii acestei tari. Avem in palmaresul anului 2012 multe realizari frumoase.

10 proiecte ale Fundatiei Orange Moldova cu peste 10 mii de beneficiari, peste 30 de proiecte de Responsabilitate Social Corporativa si peste 15 evenimente realizate in domeniile muzicii, sportului si culturii.

Vreau sa multumesc clientilor nostri pentru faptul ca increderea lor in tot ceea ce facem ne permite sa realizam atat de multe lucruri frumoase pentru aceasta tara.

Sa aducem bucuria in ochii copiilor bolnavi si celor abandonati. Sa oferim speranta tinerilor din institutiilor de tip internat, care, gratie proiectului fundatiei au posibilitatea sa primeasca o profesie ce le va asigura existenta. Sa oferim granturi, pentru ca femeile care se afla in situatii dificile sa-si inceapa o afacere, iar cu aceasta, si o noua viata. Sa ajutam 100 de familii cu peste 800 de copii pentru a le usura existenta.

Sa dansam impreuna de Hramul Orasului. Sa sustinem tinerele talente la Eurovision. Sa cunoastem muzica lui David Guetta. Sa savuram melodiile lui Seal. Sa privim filme artistice in aer liber cu Cinema Tour toata vara si, desigur, sa tinem pumnii pentru echipele preferate de fotbal la EURO 2012.

Acum, impreuna ne bucuram de suflul sarbatorilor de iarna aici in inima capitalei. Tot ce ne-am propus sa facem constituie un aport modest la crearea celui mai frumos impodobit oras, care va bucura atat locuitorii Chisinaului, cat si oaspetii capitalei."

Aici, fiecare, de la mic si pana la mare, poate sa-si impartaseasca cu Mos Craciun dorintele si sperantele, poate sa uimeasca cu recitaluri de cantece si poezii, sa faca poze impreuna cu omuletii de zapada, cerbii fermecati din Laplandia si ursii polari. Aici, fiecare, de la mic pina la mare, poate savura din plin atmosfera colorata cu zeci de mii de luminite si colinzi, arome de placinte, vin fiert, cafea si ciocolata fierbinte. Toate crosetate cu dispozitie buna, pe toata durata sarbatorilor, in jurul Bradului Orange!

Sper foarte mult ca acest orasel sa fie pe placul chisinauienilor, deoarece expresia multumirii oamenilor ne permite sa traim din plin satisfactia muncii facute cu pasiune de intreaga echipa de la Orange."

Dorin Chirtoaca, primar general al mun. Chisinau: "Ma bucur ca reusim sa aducem mai multa lumina, mai multa atmosfera de sarbatoare in centrul Chisinaului. Este un parteneriat foarte bun cu aceasta companie de telefonie mobila si Internet. Deja traditie as spune, din 2007 incoace. Observ ca lucrurile se aduna, dupa vechea vorba inteleapta ca lucrurile bune se aduna."

Oraselul de poveste este deschis pentru vizitatatori zilnic, pana pe 13 ianuarie 2013.