21.12.2012 toate
Orange Moldova si Victoriabank in ajunul sarbatorilor de iarna invita la un concert deosebit sustinut de Geta Burlacu&Jazz Big Band Parter.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: "Deja de cinci ani impreuna cu Geta Burlacu invitam toti amatorii de muzica buna sa vina la acest concert, iar banii colectati din vinderea biletelor sun donatii copiilor dezavantajati. Prin toata activitatea noastra ne propunem nu doar sa satisfacem necesitatile de comunicare a fiecarui, dar si sa fim mai aproape de cei care au nevoie de sustinere si ajutor".

Natalia Politov-Cangas: Presedinte Victoriabank: "Continuand traditia, ne-am propus in acest an sa ne alaturam frumoasei initiative, cu atit mai mult ca am deprins clientii nostri cu o responsabilitate sociala din partea Victoriabank, fapt ce denota in esenta, o maturitate financiara pe care am obtinut-o. Ne dorim ca prin acest concert sa sensibilizam publicul, sa-l facem mai generos si mai receptiv, caci Sarbatorile de iarna sunt acel prilej de a deveni mai umani si mai buni cu toti cei aflati in dificultate."

Concertul va avea loc in data de 26 decembrie, ora19.00 in incinta Teatrului de Opera si Balet "Maria Biesu".

Va asteptam cu drag!
Binefacerea se schimba cu Orange!