26.12.2012 toate
Si tu poti fi Mos Craciun - impreuna aducem bucuria sarbatorilor de iarna familiilor cu multi copii

In ajunul sarbatorilor de iarna, compania Orange Moldova si Fundatia Orange au lansat o campanie de colectare de fonduri prin SMS - "Si tu poti fi Mos Craciun", pentru ajutorarea familiilor cu multi copii din tara.

Campania a fost anuntata in cadrul concertului de caritate, sustinut de Geta Burlacu impreuna cu formatia "Jazz Big Band Parter", care a avut loc pe 26 decembrie, in incinta Teatrului de Opera si Balet"Maria Biesu".

Geta Burlacu, interpreta de muzica usoara: "Multumesc companiei Orange si Victoriabank pentru sustinere si fidelitate in organizarea concertului de caritate de Craciun. Impreuna reusim nu doar sa distram publicul larg prin acest concert, pe care, traditional, il organizam in ajunul sarbatorilor de iarna, dar si sa ajutam copiii defavorizati. Toate fondurile colectate in urma comercializarii biletelor la concert vor fi alocate pentru sustinerea copiilor defavorizati. Cu rugaciune, credinta si dorinta, toate sperantele se realizeaza."Tatiana Malachi, spectatoare: "Cred ca toti oamenii de pe planeta trebuie sa faca, caritate."

Nadejda Savca, spectatoare: "Speranta inseamna tot! Ajutand pe altii, te ajuti pe tine insuti. Cand daruiesti speranta cuiva, aceasta vine si in casa ta."

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova, Membru al Consiliului Fundatiei Orange: "Imi face o deosebita placere sa anuntam astazi, impreuna cu Geta Burlacu, cu care avem o colaborare frumoasa de mai mult de 5 ani, lansarea unei campanii de colectare de fonduri prin SMS "Si tu poti fi Mos Craciun". Aceasta campanie este dedicata familiilor cu multi copii din Republica Moldova, care au nevoie de ajutor.

In perioada 26 decembrie 2012 – 26 ianuarie 2013, toti clientii Orange vor avea posibilitatea sa transmita SMS-uri la numarul scurt 7474, iar Fundatia Orange va dubla suma adunata in campanie si o va aloca pentru sustinerea mai multor familii cu multi copii din tara. Va multumim pentru faptul ca ne sustineti si ne ajutati sa aducem spiritul sarbatorilor de iarna pentru copiii defavorizati."

Valoarea unui SMS este de 8 lei, inclusiv TVA. Numarul de mesaje care pot fi expediate la 7474 este nelimitat.

Contorul online indica suma totala colectata la moment de clientii Orange si dublata de Fundatia Orange Moldova. Clientii Orange vor fi informati despre suma finala colectata in cadrul campaniei si despre actiunile ulterioare ale proiectului.

Este de mentionat faptul ca in anul trecut, gratie suportului acordat de catre clienti si a donatiei facute de catre Fundatia Orange, ajutor sub forma de bunuri au primit 100 de familii din 11 regiuni ale tarii sau peste 800 de copii din toata tara. In anul acesta suport vor primi inca 100 de familii din 13 regiuni.

Proiectul "Si tu poti fi Mos Craciun" este initiat de Fundatia Orange Moldova si implementat de catre Centrul de Informatii Universitare si Ministerul Protectiei Sociale si Familiei al Republicii Moldova.