28.03.2013 toate
Orange prelungeste perioada de gratuitate pentru "Semnatura mobila"

Orange Moldova anunta prelungirea perioadei de gratuitate pentru serviciul Semnatura Mobila pana pe 30 iunie 2013.

"Semnatura mobila" este un serviciu inovator, care permite autentificarea in spatiul virtual pentru probarea identitatii cu ajutorul telefonului mobil.

Cu "Semnatura mobila", cetatenii vor putea semna acte la distanta, rapoarte, declaratii catre institutii sau cereri online. La fel, cetatenii vor putea accesa servicii electronice atat publice, cat si private. Clientii Orange pot obtine gratuit cartela SIM criptografica, necesara utilizarii serviciului "Semnatura mobila", in orice magazin direct Orange.

"Semnatura mobila"este un parteneriat public-privat intre operatorii de telefonie mobila si Guvernul Republicii Moldova, cu sprijinul I.S. "Centrul de telecomunicatii speciale" si Centrului de Guvernare Electronica, si a fost lansat oficial pe 14 septembrie 2012.

In curand, vor fi lansate noi servicii electronice, ce vor putea fi accesate si utilizate cu ajutorul Semnaturii Mobile.

Gasiti aici descrierea serviciului "Semnatura mobila".

Mai multe informatii despre serviciile publice electronice puteti gasi pe www.egov.md si pe portalul www.servicii.gov.md