29.01.2013 toate
Pana pe 6 februarie si tu poti fi Mos Craciun pentru familiile cu multi copii din RM

Compania Orange si Fundatia Orange Moldova anunta despre prelungirea campaniei de colectare de fonduri prin SMS "Si tu poti fi Mos Craciun" pentru ajutorarea familiilor cu multi copii din tara pana pe 6 februarie 2013.

Astfel, pana in aceasta data toti clientii Orange au posibilitatea sa transmita SMS-uri la numarul scurt 7474, iar Fundatia Orange Moldova va dubla suma adunata in campanie si o va aloca pentru sustinerea mai multor familii cu multi copii din tara. Valoarea unui SMS este de 8 lei, inclusiv TVA. Numarul de mesaje care pot fi expediate la 7474 este nelimitat.
Contorul online indica suma totala colectata la moment de clientii Orange si dublata de Fundatia Orange Moldova. Clientii Orange vor fi informati despre suma finala colectata in cadrul campaniei si despre actiunile ulterioare ale proiectului.

Este de mentionat faptul ca in anul trecut, gratie suportului acordat de catre clientii Orange si a donatiei facute de catre Fundatia Orange, ajutor sub forma de bunuri au primit 100 de familii din 11 regiuni ale tarii sau peste 800 de copii din toata tara. Anul acesta suport vor primi inca 100 de familii din 13 raioane ale RM.

Proiectul "Si tu poti fi Mos Craciun" este initiat de Fundatia Orange Moldova si implementat de catre Centrul de Informatii Universitare si Ministerul Muncii, Protectiei Sociale si Familiei al Republicii Moldova.