12.02.2013 toate
Orange aduce primavara

Primavara aceasta, la Orange clientii primesc exact ce isi doresc. Cei care aleg in perioada 12 februarie - 31 martie PrePay sau Abonament vor savura comunicare gratuita un an intreg.


Pentru clientii PrePay noi

comunicare gratuita seara si in weekend

In perioada ofertei, clientii care aleg PrePay beneficiaza de apeluri gratuite seara si in week-end, un an intreg. Astfel, in fiecare luna clientii vor primi cate 200 de minute pentru a apela toate numerele Orange, in toate serile de la 20:00 si pana la 8:00 dimineata, iar sambetele si duminicile la orice ora - timp de un an.

Oferta este valabila la activarea numarului PrePay pana pe 30 aprilie 2013, cu exceptia clientilor transferati de la Abonament.


Pentru clientii Abonament noi

Pentru a raspunde necesitatilor clientilor si a face comunicarea mai diversa si mai interesanta, cei care se conecteaza la Abonament au posibilitatea sa aleaga oferta care le place mai mult.

Cu orice abonament Pantera sau Delfin de la 80 de lei, clientii pot alege intre:

  • 10 ore gratuite, lunar, timp de 1 an - pentru comunicare in voie la orice ora cu 2 Numere Favorite Orange si cu oricine din retea seara si in week-end

    sau
  • 500 SMS in retea + 500 MB, lunar, timp de 1 an - pentru mai multa performanta in toate

Primesc la conectare cadou si cei care aleg Delfin 50 sau Fluture:

  • 3 ore gratuite in retea la orice ora cu 2 Numere Favorite si cu toate numerele Orange seara si in week-end, lunar, timp de 1 an.

    sau
  • 100 MB + 100 SMS in retea, lunar, timp de 1 an

cadouri pentru cei dragi

In acest an, primavara incepe cu mici surprize pentru cei apropiati - optiuni cu minute, mesaje sau MB pe care toti clientii PrePay si Abonament le pot activa in dar pentru cineva care le este special:

Optiuni cadouPret Valabilitate
50 minute in retea10 lei10 zile
50 SMS nationale10 lei10 zile
50 MB 10 lei10 zile

Activarea optiunilor cadou este posibila prin meniul *544#, unde se va introduce numarul de telefon al destinatarului. Oferta este valabila pana la 31 martie 2013 pentru clienti PrePay si Abonament persoane fizice.