13.02.2013 toate
Orange pentru tine – pentru ca sunteti cu Orange

Deja al doilea an consecutiv lansam campania Orange pentru tine, care vine sa comunice ca toata activitatea de zi cu zi a echipei Orange Moldova este dedicata fiecarui client in parte.

Astfel, campania subliniaza beneficiile permanente de care se pot bucura clientii din cea mai mare familie din Moldova, de peste 2 milioane de clienti.


comunicare avantajoasa:
 • Pana la 30 de ore gratuite cu 3 Numere Favorite Orange, dupa 1 an in retea, cu orice Abonament de la 80 de lei;
 • Doar 60 de bani pentru un apel intreg cu Numar Magic, dupa numai 6 luni la PrePay. Pe an ce trece, pretul apelului scade, pana la gratuit.

cadouri pentru ca sunteti cu Orange:
 • Minutele de fidelitate gratuite, care incep sa fie oferite dupa 6 luni la Abonament. Ele pot fi folosite pentru convorbiri gratuite nationale si internationale sau, la dorinta, pot fi schimbate pe accesoriile preferate sau chiar pe un telefon mobil.
 • 3 bonusuri la alegere cu planul tarifar Optim – apeluri in orice retea din tara cu 35% mai ieftine si bonus la alegere oferit la reincarcare: 50 minute in retea sambata si duminica sau 25 minute in retea la orice ora, sau 25MB si 25 SMS nationale.

Sa fiti la Orange inseamna sa beneficiati de Internet la viteza mare, oriunde in tara:
 • 3G+ - cel mai rapid internet fara fir din tara
  Cel mai rapid internet fara fir din tara cu cea mai extinsa arie de acoperire. La viteza de pana la 42 MBps. Acum internet 3G+ poate fi accesat si cu noul Internet Acum PrePay, fara contract si plata lunara. Reincarcati contul si primit bonus 500 MB la fiecare 50 lei reincarcati.
 • Internet Acum 4G - la viteza luminii in Chisinau
  Cu Internet Acum 4G la viteza luminii aveti rapiditate in toate. Il puteti accesa oriunde in Chisinau. Conectati modemul 4G la computer si navigati cu pana la 100 Mbps.

Sa fiti la Orange inseamna sa aveti succes in afaceri:
 • La Orange va oferim servicii de telefonie si Internet, atat mobile, cat si fixe, precum si solutii integrate ajustate exact la necesitatile companiei Dvs. In plus, aveti la dispozitie suport dedicat, la care puteti apela oricand aveti nevoie de ajutor, prin apel la numarul 700.
 • Alegeti abonamentele Business Nelimitat, pentru convorbiri nelimitate cu toti clientii Orange in orele de lucru. La fel, primiti si trafic Internet Mobil pentru verificarea mesajelor email si navigare, precum si minute de convorbiri spre orice destinatie, in afara orelor de serviciu.

mereu in pas cu noile tehnologii:
 • la Orange poate fi ales gadgetul multifunctional dorit, smartphone sau tableta, cu achitare in rate. Cu 0 lei avans initial.
 • navigare mai ieftina pe Internet de pe smartphone cu optiuni Internet Mobil pentru PrePay si Abonamen, care pot fi activate prin apel la 888.

Sa fiti la Orange inseamna sa va bucurati de o deservire speciala:
 • Orange Expert – ajutor cand tehnologiile par complicate. Cand nu stiti cum sa setati telefonul, cum sa instalati o aplicatie sau aveti nevoie de ajutor in utilizarea dispozitivelor mobile, apelati la echipa de Experti Orange la 711  , zilnic intre orele 08:00-22:00 sau in magazinele Orange.
 • Cu Orange e-shop – serviciile si produsele Orange sunt disponibile online. Conectati-va la Abonament, Internet Acum sau cumparati telefonul, laptopul sau accesoriile care va plac pe eshop.orange.md. Fara a iesi din casa. Plasati comanda, iar de livrare in Chisniau ne ocupam noi - gratuit.
 • Daca aveti intrebari ce tin de un serviciu sau un produs Orange, pe help.orange.md sunteti ajutat imediat de un angajat Orange sau un participant la forum. Tot aici ne puteti spune pareri, sugestii sau idei ca sa devenim mai buni pentru voi.
 • Serviciul Self-care va ajuta sa va gestionati contul, inclusiv si sa activati optiuni sau servicii sau sa faceti modificari in contract, fara a mai fi nevoie sa apelati la Serviciul Clienti. Direct de pe telefonul mobil. De sine statator. Oricand aveti nevoie. Pentru aceasta apelati numarul scurt 100 sau formati *100#.
 • Alegeti factura in format electronic pentru a primi informatia amanuntita cu tot ce ati utilizat luna precedenta. Rapid. Oriunde va aflati. Gratuit si ecologic.
 • Aflati din filmuletele noastre online explicatii la cele mai actuale subiecte, pe care vi le prezinta chiar expertii Serviciului Clienti si Vanzari Orange. Simplu si prietenos. Accesati pagina orange.md, Youtube, Facebook, Daily Motion sau forumul help.orange.md.