15.02.2013 toate
Orange pentru tine. Baloane si declaratii de dragoste in toate magazinele Orange din Chisinau


De ziua indragostitilor, Orange Moldova a facut declaratii de dragoste clientilor. Baloanele Orange, cu mesajul campaniei lansate recent "Orange pentru tine", au impanzit strazile capitalei. Clientii Orange au fost intalniti cu zambete si baloane in toate 7 magazine directe Orange, din capitala. Astfel, a fi cu Orange inseamna comunicare mai ieftina, mai multe avantaje si premii pentru fidelitate si cea mai buna deservire.

MICKAEL FAURE, DIRECTOR MARKETING sI COMUNICARE, ORANGE MOLDOVA: "Campania Orange pentru tine este lansata intr-o zi deosebita, astazi este ziua Sftntului Valentin, 14 februarie. In primul rand, vrem sa declaram dragosta noastra fata de toti clientii Orange din Moldova. In al doilea rand, sa ne aratam dedicatia tuturor angajatilor Orange fata de clienti: de a le oferi cele mai bune oferte si srvicii pentru toti: clienti abonament, pre pay, internet acum."

IRINA PALADII, CONSULTANT VANZARI, ORANGE MOLDOVA: "Orange pentru tine" vine sa reaminteasca beneficiile create pentru a raspunde solicitarilor clientilor, pentru a le oferi tot ce e mai bun: convorbiri gratuite sau la pret mai mic, cadouri si deservire speciala. Am selectat mai multe avantaje, pe care clientii nostri care le pot activa sau de care se pot bucura in orice clipa, pentru simplul fapt ca sunt la Orange."

Campania Orange pentru tine este la cea de-a doua editie si compania Orange Moldova intentioneaza sa o transforme intr-o frumoasa traditie.