22.02.2013 toate
Orange sustine inovatiile in domeniul securitatii

Cele mai noi inovatii si solutii in domeniul tehnologiilor moderne ale securitatii au fost prezentate in cadrul unei noi editii a forumului International al Tehnologiilor Securitatii 2013. Compania Orange Moldova a participat la eveniment in calitate de partener tehnic.

Andrei Preasca, Directorul Vanzari Corporative si Servicii Post-Vanzari Orange Moldova: "Suntem bucurosi sa fim astazi prezenti aici pentru a sustine promovarea tehnologiilor de securitate in Republica Moldova. De trei ani suntem partener al acestui forum, deoarece tehnologiile moderne de securitate sunt in stransa concordanta cu evolutia tehnologiilor informationale si telecomunicatii, care asigura in mod operativ si accesibil schimbul de date, securitatea transferului de date si stocarea lor. Drept exemplu, poate servi lansarea 4G in RM, care ofera posibilitatea de transfer de fisiere video sau transmiterea semnalului video online in calitate HD pe tot teritoriul municipiului Chisinau".

Participantii la forum au avut posibilitatea de a se conecta gratuit la internet la viteza luminii 4G de la Orange Moldova. Totodata, primul operator de telefonie mobila din tara a oferit cadouri de pret castigatorilor concursului din cadrul forumului: o tableta Orange Light Tab cu internet gratuit pe un termen de 1 an si doua modeme Huawei E392 4G LTE, cu internet gratuit pe o durata de jumatate de an, plus optiunea Dublu trafic.

Popusoi Mariana, locul I: "Sunt recunoscatoare companiei Orange pentru acest premiu, si anume, pentru aceasta tableta moderna, care va inlocui laptopul meu pe parcursul deplasarilor si va fi un instrument util in lucrul de zi cu zi".

Kaminskii Eugenia, locul II: "Pentru mine a fost o surpriza placuta castigarea acestui premiu de la Orange, care va fi utilizat la maxim de catre noi si ne va ajuta mult la gestionarea afacerilor".

In cadrul evenimentului, Orange a organizat si un seminar pentru specialistii din domeniu cu genericul "Solutii Business de la Orange pentru Profesionisti" Aici au fost prezentate toate avantajele tehnologiei 4G, posibilitatea organizarii schimbului de date prin intermediul retelei GSM sau fibrei optice, solutiile de monitorizare si securizare a automobilelor prin sistemul global de pozitionare GPS. Deasemenea a fost demonstrat un exemplu de parteneriat cu compania de securitate Allas, privind informarea clientilor prin SMS sau e-mail cu privire la alertele primite de la sistemul de paza.


Orange ofera solutii complexe pentru afaceri

Stim din propria experienta cat de importanta este comunicarea pentru a reusi in afaceri. De aceea, la Orange aveti la indemana solutii pentru a fi mereu in contact cu colegii si partenerii de afaceri, dar si pentru a monitoriza obiectele aflate sub paza, precum si parcul de autovehicule. Orange Moldova vine cu solutii complexe pentru eficientizarea business-ului, si anume SMS notificare si GPS tracking. Toata gama de servicii pentru comunicarea in afaceri va este oferita de catre un singur furnizor, ceea ce este comod si eficient.


Servicii SMS notificare

Ce presupun aceste servicii?

O metoda de informare a clientilor, despre anumite evenimente:

  • Informare imediata despre incidentele de securitate;
  • Expediere din numele companiei de securitate, si nu de catre un numar necunoscut;
  • Expediere a 100 SMS/secunda;
  • Un canal instantaneu si comod de comunicare;
  • Informare automata, fara implicare umana;

Sistema de informare prin SMS despre alerte:

  • Cand are loc un incident ce tine de securitate, sistemul de paza lanseaza alerta.
  • De la pupitrul de paza, este generat automat un SMS-raport, in care se indica zona care a fost afectata.
  • Clientul este informat in timp real despre incidentul care a avut loc.


Servicii GPS tracking - solutii de monitorizare a transportului

Serviciul GPS tracking permite eficientizarea utilizarii resurselor de combustibil, creste productivitatea serviciilor transportului in general si rentabilizeaza costurile fortei de munca.

Functionalitatea serviciului presupune mententanta vehiculului, monitorizarea automobilului,; vitezei, consumului de combustibil, precum si managementul securitatii in trafic.

Printre beneficiile serviciului se enumara posibilitatile de localizare si monitorizare, si anume, pozitionarea in timp real, identificarea celui mai apropiat automobil, identificarea punctelor de interes, sistemul de alerte (zona & furt), imobilizarea vehiculului.

La dorinta clientului, poate fi generat un sir de rapoarte care includ date privitor la sosire - plecare, distanta parcursa, timp petrecut pe drum/locatie specifica, viteza medie/viteza in timp real, alte rapoarte dedicate.

Optimizarea prin monitorizare presupune:

  • Managementul alocarii de resurse;
  • Focusarea pe cel mai apropiat automobil;
  • Raport zilnic personalizat;
  • Sosire - plecare in timp real;
  • Alerte in timp real: zona prestabilita, intarzieri in rute, abateri de la rute, etc.

Optimizare prin automatizare inseamna:

  • Raport de pozitionare si evenimente; in timp real;
  • Infomatie precisa despre orele lucrate;
  • Istoricul rutelor;
  • Monitorizarea ciclului de mentenanta;
  • Protectie;

Orice companie dotata cu un parc de autovehicule poate beneficia de acest serviciu (tansport, constructii, servicii publice, agricultura, arenda auto, etc).

Pentru mai multe informatii, apelati Serviciul Clienti Corporativi la numarul 700 de pe telefonul mobil Orange sau 022 977700 de pe un telefon fix.