27.02.2013 toate
Orange lanseaza inovatii apreciate la nivel mondial

Guvernul de la Chisinau a castigat trofeul mare Global Mobile Awards, la categoria Cea mai buna lansare de mobile GOVERNMENT

Guvernul Republicii Moldova a castigat trofeul mare Global Mobile Awards, la categoria Cea mai buna lansare de mobile GOVERNMENT, pentru proiectul "Semnatura Mobila", implementat in 2012 in parteneriat cu Orange Moldova si alti parteneri. Premiul a fost decernat de catre GSMA, organizatia mondiala care reprezinta interesele industriei de comunicatii mobile, pe 26 februarie curent, in cadrul celui mai prestigios eveniment anual din domeniul telecomunicatiilor, Mobile World Congress, care se desfasoara la Barcelona.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: "Compania Orange este mandra ca a participat la dezvoltarea proiectului "Semnatura Mobila" alaturi de Guvernul RM si alti parteneri. Suntem fericiti ca putem astazi oferi aceasta experienta celor peste 2 mln. de clienti ai nostri. in cadrul Grupului Orange, Orange Moldova se pozitioneaza in topul companiilor care ofera cele mai inovative si utile servicii si solutii tehnice, iar castigarea trofeului "Best mGovernment initiative" este o dovada a acestui fapt.

Este pentru a doua oara cand un proiect, la dezvoltarea caruia a contribuit nemijlocit Orange Moldova impreuna cu expertii Grupului Orange France Telecom, este premiat de GSMA. Prima data Orange a luat trofeul GSMA in 2010 pentru lansarea HD Voice in premiera mondiala.

"Semnatura Mobila", HD Voice, cea mai rapida retea 3G+, cea mai extinsa retea 4G reconfirma angajamentul nostru de a aduce cele mai utile, inovative si accesibile servicii pentru toti locuitorii Republicii Moldova, astfel contribuind la dezvoltarea durabila a tarii."

"Semnatura mobila" este buletinul de identitate al cetateanului in lumea virtuala si cheia de acces catre toate serviciile electronice publice si private. Cu "Semnatura mobila" cetatenii se pot autentifica in mediul online, dar si semna la distanta acte, rapoarte, declaratii sau cereri online.

"Semnatura mobila" poate fi solicitata in toate magazinele directe Orange. Cetatenii care detin un numar Orange trebuie sa aiba la indemana doar buletinul de identitate.

Serviciul este disponibil si pentru cetatenii aflati peste hotare, in Roaming. Prin intermediul acestuia, ei pot accesa serviciile pe care traditional le solicitau doar acasa, in Republica Moldova.

Pana in luna martie 2013, este valabila oferta de lansare a serviciului "Semnatura mobila", ce presupune activarea si utilizarea gratuita a acestuia.