01.03.2013 toate
Descopera oferta de primavara pentru dispozitive
dublu trafic Internet Mobil, timp de 1 an la procurarea unui telefon

Un telefon performant merita sa fie folosit in deplina masura. De aceea, acum la Abonament, cu fiecare telefon ales impreuna cu o optiune Internet Mobil, un an intreg veti fi mereu conectat, deoarece primiti dublu trafic in fiecare luna.

optiunea Internet Mobilplata lunara
Internet Mobil 2x20MB12 lei
Internet Mobil 2x80MB20 lei
Internet Mobil 2x200MB40 lei
Internet Mobil 2x500MB60 lei
Internet Mobil 2x1GB100 lei
Internet Mobil 2x2GB150 lei
Internet Mobil 2x5GB, 4G200 lei


un telefon pentru Ea

V-ati gandit deja la un cadou de 8 martie? La Orange puteti alege unul din colectia de telefoane pentru Ea. Pe langa faptul ca au multe functii utile, acestea au si elemente de design foarte dragute. in plus, sunt diponibile in rate, la un pret avantajos. Ce telefon i-ar placea sa primeasca?



Oferta valabila in perioada 1-10 martie 2013, in limita stocului disponibil.


cele mai bune tablete si laptopuri valabile in rate

Ne plac pentru ca le au pe toate: foto, video, jocuri, carti, reviste, harta, GPS, internet. incap usor in geanta de serviciu sau in valiza de calatorie si astfel avem mereu acces la cele mai interesante distractii. in plus, acum la Orange gasiti noi tablete pentru orice gust, cu achitare in rate.

Vezi noile tablete aici

Va ganditi sa alegeti un laptop avansat? Acum e cel mai potrivit moment. Puteti alege modelul si dimensiunea care va place - pentru cazul cand sunteti mereu in miscare sau vreti sa folositi laptopul oriunde va aflati.

Imediat ce cumparati puteti sa si navigati, deoarece fiecare laptop are Internet Acum la viteza mare, in plus fiecare al 2-lea MB este gratuit pana-n toamna.



Oferta valabila in perioada 1 martie - 30 aprilie 2013, in limita stocului disponibil.